R2. Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witajcie! To już drugi giveaway jaki organizuję (na tym forum ) i możecie być pewni, że nie ostatni :3 Jak sam tytuł wskazuje, mam do oddania świetną grę indie, ktorej autorem jest Edmund McMillen, twórca gier takich jak Super Meat Boy, czy Gish. Co trzeba zrobić by wygrać, zapytacie. Zasady takie same jak ostatnio, o ile ktoś pamięta, zwycięzcę wylosuję przy pomocy TEJ strony. Wystarczy, że zgłosicie się do losowania w tym temacie, wpisując w tresci posta numerki rosnąco, zaczynające się od 1, czyli pierwsza osoba pisze "1" kolejna "2" etc. Jeszcze jedno, jeśli już masz tą grę, nie bierz udziału, gdyż nawet jeśli zignorujesz tą wiadomość i wygrasz, a będziesz mieć tą grę przypisaną do konta Steam, wylosuję kolejną osobę. Macie czas do Piątku, godziny 23:59. Jeśli ktoś natomiast nie chce czekać, może kupić sobie tą grę za śmieszne pieniądze na Steam Summer Sale. Reszcie życzę powodzenia! A tutaj screen mojego ekwipunku na Steam, coby zapobiec podejrzeniom iż giveaway fałszywy http://puu.sh/JAUA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 1. Indie Games FTW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 2 Szczęście nie zawiedź mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 4, woo hoo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 5, bo to podobno dobra gra jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 @Amolek Isaac to naprawdę świetna gra, można grać w nią całymi godzinami i sie nie znudzić Masa sekretów i przedmiotów do odnalezienia, za kazdym razem układ pomieszczen i przedmiotów jest randomowy. Po prostu grać i grać Nie można zapomnieć też o muzyce, ktora w tej grze jest po prostu arcydziełem. Baj de łej, sądziłem, że ludzie na Ajzaka rzucą się jak na ciepłe bułeczki, cóż trochę się rozczarowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 6 Może się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 7 - podobno szczęśliwa liczba, więc może się udać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Nr. 9, mój ulubiony. Już myślałam, że nie wymierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 9+1=10 ^^ Podobno gra wciąga... Mój kolega grał kilka miesięcy TYLKO w tą grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 Odświeżam, coby wątek nie przepadł w czeluściach Może, znajdzie się kilku chętnych jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor01_PL Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 11. Prawie jak mój numer w dzienniku, którym jest... 6 xd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 13, no świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Nie ma więcej chętnych? Do końca jeszcze godzina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 jescze ja! 14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Koniec! Jutro rano zostanie wylosowany zwycięzca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Jutro, czyli dziś, czy jutro, czyli za...23 godziny i 3 minuty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Oj Warmen, wiesz o co mi chodziło Btw, u mnie byla 23 a u Was w Polsce 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 No właśnie nie bardzo wiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Warmen, chodziło o to, że rozstrzygnę ten pseudo konkurs teraz Zatem Panie i Panowie, Fillies and Gentlecolts, zwycięzcą jest... *werble* Igor01_PL z numerem 11! http://puu.sh/Ko9U Gra zostanie niedlugo wyslana. Dziękuję wszystkim za udział, "do zobaczenia" w moich kolejnych giveawayach, które bez wątpienia jeszcze zorganizuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts