Klawden Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 A dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Hejeczka Kolejne obrazki: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 -5 do talentu rysowniczego którego to w zasadzie i tak ni mam ;__; Pupa blada, ładnie rysujesz, te puce są takie urocze, tylko troszku grube, tak przynajmniej mi się wydaje. ;__; . . . Yj, mogłabyś narysować mego OCeta? Jest a sam obrazek tu. Ja, taka zua, już na wejściu zamawiam narysowanie OC, khe, khe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 -5 do talentu rysowniczego którego to w zasadzie i tak ni mam ;__; Pupa blada, ładnie rysujesz, te puce są takie urocze, tylko troszku grube, tak przynajmniej mi się wydaje. ;__; . . . Yj, mogłabyś narysować mego OCeta? Jest a sam obrazek tu. Ja, taka zua, już na wejściu zamawiam narysowanie OC, khe, khe. Dzięki Wiem że są grube ;< Ale ja się dopiero ucze je rysować . . . . No szpoko moge Dla mnie to przyjemność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rewolucjonista Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Fajne ten pierwszy to jakiś OC do Fnafa ? Ładnie wyszedł/a podoba mi się też phone guy , a ten ostatni to PewDiePie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Fajne ten pierwszy to jakiś OC do Fnafa ? Ładnie wyszedł/a podoba mi się też phone guy , a ten ostatni to PewDiePie ? Tak to moja OC z Fnaf'a jej nazwa to Clawden I jeszcze raz tak to PewDiePie Podobają mi się jego filmiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rewolucjonista Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Tak to moja OC z Fnaf'a jej nazwa to Clawden I jeszcze raz tak to PewDiePie Podobają mi się jego filmiki Dzięki że mnie oświeciłaś. Mogłem się domyślić po tym brofist czy coś takiego. Ja go od roku nie oglądam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 (edytowany) Dzięki Wiem że są grube ;< Ale ja się dopiero ucze je rysować . . . . No szpoko moge Dla mnie to przyjemność ... Ja jak uczyłam się bazgrać puce, to były to takie małe słonie z krótkimi, kanciastymi nogami. ;__; Teraz są to chuderlawe jamniory (No dobra, takie są tylko na szkicach). ;__; . . . Dzięki! Czekam! ^_^ Edytowano Maj 4, 2015 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 Dobra już tłumaczę... Lisica szkic obrazka już mam tylko nie mam czasu aby go dokończyć Tak wyglądaTo z tyłu to HawkeyeA teraz inny obrazek: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dobra już tłumaczę... Lisica szkic obrazka już mam tylko nie mam czasu aby go dokończyć Tak wyglądaTo z tyłu to Hawkeye Spokojnie, nic się nie stało! Zaczekam tak długo jak potrzeba~. Uroczy art. ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Spokojnie, nic się nie stało! Zaczekam tak długo jak potrzeba~. Uroczy art. ^_^ Dzięki że poczekasz Spróbuje zrobić jak najszybciej Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Chętnie skorzystam z możliwości zamówienia requesta ^^ Poproszę tę postać http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 Chętnie skorzystam z możliwości zamówienia requesta ^^ Poproszę tę postać http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Już się robi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Słuchaj pan ! Masz Pan talent i koniec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 27, 2016 Autor Share Napisano Październik 27, 2016 Trzeba to ożywić! Dawnoooooo tu coś wstawiałam xD Bardzo często rysiam mojego oceta, więc ożywmy ten temat nią! Powitajcie, Klaw! Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Sama nie wiem czy zrobiłaś progress czy przerysowałaś/wzorowałaś się .___. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 28, 2016 Autor Share Napisano Październik 28, 2016 8 godzin temu Agleć ^^^^^^^^^^ napisał: Sama nie wiem czy zrobiłaś progress czy przerysowałaś/wzorowałaś się .___. Progress ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Uuu, widzę, że SpeedMist... Tfu! Klawden wróciła do żywych (tak jak ja hehehe). Z tej okazji chcę zadać pytanie - jak idzie z moim zamówieniem? Dalej jest w postaci szkicu, czy może już jest skończony, tylko zapomniałaś wrzucić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Listopad 1, 2016 Autor Share Napisano Listopad 1, 2016 godzinę temu Lisica napisał: Uuu, widzę, że SpeedMist... Tfu! Klawden wróciła do żywych (tak jak ja hehehe). Z tej okazji chcę zadać pytanie - jak idzie z moim zamówieniem? Dalej jest w postaci szkicu, czy może już jest skończony, tylko zapomniałaś wrzucić? Skończony tylko muszę go znaleźć ^^' Wdupiłam go gdzieś i zgubiłam ^^' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 4 minuty temu Klawden napisał: Skończony tylko muszę go znaleźć ^^' Wdupiłam go gdzieś i zgubiłam ^^' Yay~! No cóż, pozostaje mi życzyć powodzenia w poszukiwaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się