Cipher 618 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Witajcie. Wielką furorę zrobiła seria o przygodach Rainbow Dash oraz jej ulubionej książce. Co prawda, nie znalazłem (jeszcze?) czegoś takiego o naszych klaczach, ale będą pojawiać się tutaj "Lyra / Bon Bon in real world". Zachęcam do zamieszczania znalezionych artów. Pamiętajcie o jednym. Muszą być w spoilerach. Nad spoilerem możecie coś napisać Oto przykład:Nie ma to jak odpoczynek w parku... "Hush now..."A może macie swoje własne prace? Edytowano Luty 7, 2015 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) "Plaża, przy zachodzie słońca. Lyra i Bon Bon na wakacjach." "Relaks w parku codzienna rutyna." Edytowano Luty 22, 2015 przez Tempest Caela Cumulonimbus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Need for Speed: B<eraz już wiecie jak wygląda współpraca z Lyrą Normalka..."Nawzajemne" łamanie zębówNie ma to jak lato...Lyra... złaź z mojego wyra i nie rób takich oczu :/Ma się ten gust...Parcie na szkłoMAMUŚ!!! Jestem w TV!!! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Nie ma to jak gra w piłkę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Te filmiki piękne gdy udajesz, że goni cię po domu Lyra ~ https://m.youtube.com/results?q=lyra%20in%20real%20life 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts