BiP Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Czy Znaczkowa Liga powinna dalej prowadzić wywiady? Można tu oddawać swoje głosy i wyrażać swoje opinie na ich temat "za" i "przeciw". Edited February 7, 2015 by BRONIESiPEGASIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Oho, jestem nie tylko pierwszym, który zaproponował powrót do wywiadów, zrobienie ankiety oraz oddał głos. Jestem "20% zimniejszy" PS. Póki co, sami kolorowi. "The Force (of wywiad) is strong with this one". OK... CoŁ (Call of Ławeczka). Nie nożna odmówić. Edited February 7, 2015 by Triste Cordis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dane Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Skręty To to ja chętnie przyjmę... jak BiP nie będzie potrzebował Te czasy to takie stare są, że tak mówisz Edited February 9, 2015 by Lovecraft 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts