Burning Question Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Witam w kolejnej forumowej "przydzielance"! Zasady są proste: ja podaję usera, a wy wybieracie kto najlepiej nadawałby się na jego kompana, gdyby wybrali się w epicką podróż pełną przygód! Jedno zdanie uzasadnienia mile widziane. Ta gra to trochę fanservice, ponieważ można przydzielać sobie userów, którzy dobrze się dogadują, a można skazać ich na kogoś, kto jest ich przeciwieństwem i wyobrażać sobie ich wspólną agonię. XD Z tej okazji tym bardziej zachęcam by dodawać krótki komentarz do swojego wyboru. Zaczynamy! Lista kompanów! Sosna - Ever3Tree Linds - Burning Question WilkU - Rite Croft CalevaN - KochamChemie Rex *Monster* Crusader - Shine Star BronySWAG - Katastrof Masaqra Na pierwszy ogień idzie... SOSNA! Edytowano Sierpień 13, 2015 przez CalevaN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Drzewko musi mieć swoje drzewko - Ever3Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ever3Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 Sosen i Ever3Tree! W sumie, to niezły wybór. Żaden z nich nie zniecierpliwi się... nieruchomym stylem życia drugiego. ;D Nie muszą nigdzie iść - przygoda sama do nich przyjdzie! Kto następny? Może ktoś, kto dużo podróżuje... LINDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Ktoś, kto dużo podróżuje? Nie przychodzi mi nic innego do głowy - Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 A Lindsowi daję Ciebie, Burning Question! Linds jest geografem i dużo podróżuje. Ty też dużo podróżujesz i masz sporą wiedzę na temat świata. Para idealna! Udanej podróży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 A Lindsowi daję Ciebie, Burning Question! Linds jest geografem i dużo podróżuje. Ty też dużo podróżujesz i masz sporą wiedzę na temat świata. Para idealna! Udanej podróży Dopiero będę, aktualnie walczę jeszcze z 1. semestrem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 W sumie nie mam już nic do powiedzenia, ale umocnię tą opcję, B. Question! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 A niechaj będzie Burning Question! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 A więc ustalone! Ja i Linds wyruszamy w podróż- on mi pokaże Europę, ja mu Amerykę i bliski wschód może kiedyś. ;D Następny będzie... hm, kto jest materiałem na podróżnika? Może ktoś kto lubi lotnictwo? WILKU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Niech będzie Rita Croft! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Uh, trochę mało głosów, ale chyba więcej nie będzie. Ok, Wilku wyrusza z Rite Croft! A teraz... AdamSkanD!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Ja bym chętnie głosował, ale problem jest taki, że nie znam za bardzo ludu Nie wiem, rzucę więc Chemikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Chemik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 What have I done... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 No dobrze! Skoro tak zdecydowaliście, to Adam wyrusza w podróż z Chemikiem! A teraz... może ktoś bardzo aktywny w dziale, w nagrodę. Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 7, 2015 Autor Share Napisano Marzec 7, 2015 Wygląda na to, że dwa głosy muszą nam wystarczyć tym razem. Rex i Shine Star są na siebie skazani! Muahahahaha! A teraz... Seluna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 (edytowany) Współczuję Shine Star. Temat nie służy uszczypliwościom ani offtopowi. Następnym razem proszę przesyłać wyrazy współczucia na priv danej osoby. Edytowano Marzec 7, 2015 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Skajpłot. On psuje, Siper naprawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Sky? W sumie czemu by nie. Niech będzie Sky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts