Ms.Swag Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 (edytowany) Każdy ma swojego odpowiednika w świecie ludzi, ale jakoś nie przedstawiono drugiej Sunset Shimmer i syren. Jak myślicie będą przedtawione czy zostaną zapomniane? Edytowano Luty 8, 2015 przez Wili Magic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji. Cholera wie czy będą. Jeśli były to powinny tam żyć jakoś tysiąc lat wstecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 A co z rozbieżnością czasową? Nikt mi nie wmówi, że tej rozbieżności tam nie ma. Choć nieco mnie wkurza jedyne kanoniczne "biuro adaptacyjne". Swoją drogą nie zdziwiłabym się, gdyby owo lustro było dziełem Star Swirla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Raczej nie. Syreny zostały do tego świata "wypędzone", a więc raczej nie mają drugiego wcielenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Syreny żyły w Equestrii grubo ponad 1000 lat temu. Co prawda odpowiednik danej osoby ze świata kucyków w ludzkim świecie nie musi być urodzony w tym samym momencie(w sensie np w ludzkim świecie Luna i Celestia urodziły się długo po tym jak ich kucykowe odpowiedniczki przyszły na świat w Equestrii. W końcu musiałyby mieć - najskromniej licząc około 350 lat(między światami występuje około 3 krotna dylatacja czasu)). Natomiast lustro nie mogło być dziełem Starwirla, prawdopodobnie nie było znane gdy wygnał syreny. Czemu? To proste. Nie stworzyłby czegoś, co pozwoliłoby im wrócić, ani nie wysłałby ich do miejsca, z którego wiedział, że mogą wrócić. Lustro łączące światy musiało być stworzone/odkryte już na długo po wygnaniu Syren. Jako, że nierozsądne byłoby tworzyć portal do świata gdzie je wysłano to stawiałbym na to, że zostało znalezione. No i jak dla mnie to takie "biuro adaptacyjne" jest milion razy lepsze niż te co fani tworzą. Niemniej jednak moim zdaniem bardzo możliwe, że kiedyś w ludzkim świecie żyły kobiety takie jak Adagio Dazzle, Sonata Dusk czy Aria Blaze. Ale po pierwsze niekoniecznie w tym samym czasie, a po drugie pewnie cała trójka nie żyje już od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się