Zegarmistrz Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Nie wystraszcie się znikających postów - po prostu biorę konkretne pomysły i kiedy już je urzeczywistnię(Tablica MG, Temat zapisów do MG, Kącik Porad) to usuwam posty z nimi związane dla większej przejrzystości. Posty które zawierają treść wykorzystaną i treść jeszcze nie wykorzystaną zostają, żebym wiedział co dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 No i stało się, dział Luźnych przeniesiony.Zachowa swoją nazwę, idąc za radą osób się tu wypowiadających i tych którzy wypowiedzieli się na PW. Za wszystkie sugestię dziękuję. W regulaminie pojawiła się też notka żeby MG składając podanie w rekrutacji mógł dorzucić link do swojej gry, żeby można było zobaczyć co potrafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Nie mam zielonego pojęcia, gdzie najlepiej umieścić to pytanie, więc zrobię to tutaj, bo w końcu "dyskusja" to bardzo szerokie pojęcie. Czy rekrutacja na MG jest wciąż zamknięta? I jeżeli tak, czy są szanse na zmianę tego stanu rzeczy? No co ja się będę, od paru miesięcy męczy mnie chcica na jakiś solidny pebeef i nijak nie mogę jej w pełni zaspokoić, a na dobitkę teraz ciężar chcicy przeniósł się z "granie" na "prowadzenie", dlatego też pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 20 minuty temu Poranny Kapitan Scyfer napisał: Czy rekrutacja na MG jest wciąż zamknięta? Przecież temat jest otwarty ._.'' I to już jakiś czas w gruncie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Temat niby otwarty, ale ostatni wpis nie dość, że od Nikłoza, to jeszcze sprzed roku. Wolałem się więc upewnić, czy to aby nie jakoweś niedopatrzenie. Dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Nic nie tykałeś w temacie, więc mogły być pewne wątpliwości, Zegar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Huh....tak się zastanawiałem czy walnąć jakieś ogłoszenie ale koniec końców uznałem że osoby zainteresowane dadzą sobie radę ._.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts