Sowenia Napisano Maj 28, 2015 Autor Share Napisano Maj 28, 2015 Chief i Jaskier odpowiedzieli dobrze. BiP niestety nie odnalazł wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 25, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Standardowa punktacja jak widzę ^^ Ciekawe jak sobie poradzicie z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Standardowa punktacja jak widzę ^^ To to co znalazłem więcej nie jest konikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 w sumie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 25, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2015 To to co znalazłem więcej nie jest konikiem? Niestety to tylko liście i gałązki :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Rzeczywiście, sprawdziłem z oryginałem A w pewnym powiększeniu przypomina kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 też chciałamby zagrać ale czy ktoś może mi powiedzieć jak włącza się spoilery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 też chciałamby zagrać ale czy ktoś może mi powiedzieć jak włącza się spoilery? [spoiler]tekst[/spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 (edytowany) jeden doktor na schodach jeden koło rycerza jeden koło dwóch kolumn i jeden chowający się za kamieniem pod kamiennym łukiem razem 4 Edytowano Sierpień 9, 2015 przez Nubira Mysterious Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 W ostatnim zamykającym spoilerze musi być "/" czyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 dzięki przepraszam za błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts