Past Alter Napisano Kwiecień 17, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2015 (edytowany) A co tu ustalać najlepsze rzeczy dzieją się na spontana O już mam twój numer PGA XD Edytowano Kwiecień 17, 2015 przez Havtic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Jakby ktoś mnie szukał, to mój plan na Ziemniakon prezentuje się tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 W sumie dobry pomysł z planem. Na chwilę obecną mój prezentuje się tak (z wykluczeniem prelekcji o kinie gatunkowym w Polsce, bo spóźniłem się z rezerwacją ) Poza tym na pewno będę się kręcić po pokoju retrogamingowym i po osu!roomie. Chyba pozostaje mi tylko napisać - do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Teoretyczny Cygnus na Pyrkonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Co prawda weekend mam w pracy ale piątek wolny... może wlecę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Twój numer mam XD A i w piątek nie idę do szkoły bo pyrkon ważniejszy Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Tyber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 XD się Wie nie idę też w piątek oraz w poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Pisałem już wczesniej że bedę więc wypatrujcie tej flagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 O mY gosh XD takiej flagi nie przeoczę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 szkoda :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Kurde :( Wielka Szkoda :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 (edytowany) Pinkie tak fajnie fruwa w hali noclegowej przy okazji ktoś ze mną przybijal brohoofa i nie wiem kto to był. Wiedz, że człek z koszulką z CMC cie pozdrawia! Edytowano Kwiecień 24, 2015 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) Yay. Dzisiaj podobno jakieś spotkanie kucofanów ma być o 17. A tak wogóle to bardzo słabo z kuckosplayerkami w tym roku. Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Pinkie tak fajnie fruwa w hali noclegowej Ale światła świecą i spać nie można. http://i.imgur.com/eEO8oyK.jpg Nie dotyczy Cygnusa i Krzyźwieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Pinkie pofrunęła do nieba za pomocą futer, to ich wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Pyrkon zajebisty, polecam 2/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się