1stChoice Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 (edytowany) Ostatnio z powrotem zacząłem tworzyć jeśli chodzi o grafikę komputerową- spodobał mi się styl kontur na czarnym tle i zacząłem go praktykować Jak się podobają wam moje prace? Zapraszam na mojego Devianta do ocen, komentarzy i krytyki. http://myfirstchoice.deviantart.com/ Zrobię twoje OC, ulubioną postać w tym stylu ( proszę brać pod uwagę, że jestem początkujący i nie zawsze wyjdzie super dobrze ). Czasami bazuje na powstałych już pracach jak mam problemy tworząc tzw. recolory. Niestety ciągle się uczę. Oto moje przykładowe prace: Zajmuje się też tworzeniem muzyki, zapraszam do działu twórczość fanów> Muzyka. I na mój kanał YT: https://www.youtube.com/user/FirstChoice1337 Edytowano Maj 31, 2015 przez 1stChoice 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Ślicznie wyszły Ci te prace. Osobiście też lubię ten styl, ale się nim nie zajmuję. Przy okazji spytam się w jakim programie robisz swoje dzieła? Czy to po prostu paint? Według mnie twoje rysunki nie wymagają większej krytyki, ponieważ wyszło Ci to bardzo ładnie! Mogłabym złożyć także zamówienie na swoją Pony Sony'ę? Jeżeli tak to poprosiłabym na PW ^^ BTW... Muzyka też super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Wszystkie są świetne, ale pierwszy i ostatni art mnie urzekł, ma swoją głębie... Chętnie złożyłbym zamówienie na mojego OC, mam to zrobić na PW? (Jeszcze raz - świetne tym bardziej, że chyba pierwszy raz widze ten styl c: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 (edytowany) @up możesz zamówić gdzie chcesz, najlepiej tutaj w temacie chyba, że wolisz PW. Ten styl jest dość znany to są tzw... kontury po prostu xd Edytowano Kwiecień 6, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Chciałbym złożyc zamówienie na tego oto oc: P.S Ach, no nie wyraziłem się jasno xd Chodziło mi o to, że jeszcze kucyków nie widziałem w tym stylu... chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Wandy Lenki: Chciałbym złożyc zamówienie na tego oto oc: P.S Ach, no nie wyraziłem się jasno xd Chodziło mi o to, że jeszcze kucyków nie widziałem w tym stylu... chyba... Em... to klacz czy ogier? Bo kształt twarzy ogiera ale oczy i rzęsy wskazują na klacz Jak każdy zamawia to ja też... także sobie życzę Night Glider Btw. Ciekawy styl, dobrze się prezentuję ^^ Mogę prosić o link do postaci? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Onyx, dnia 06 Kwie 2015 - 2:33 PM, napisał: Chciałbym złożyc zamówienie na tego oto oc: Spoiler P.S Ach, no nie wyraziłem się jasno xd Chodziło mi o to, że jeszcze kucyków nie widziałem w tym stylu... chyba... Em... to klacz czy ogier? Bo kształt twarzy ogiera ale oczy i rzęsy wskazują na klacz Eee... racja tu są rzęsy xD muszę poprawić tego oc-ka. To ogier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Wandy Lenki: Łoł! Jest prześliczna ^^ Naprawdę bardzo Ci dziękuję! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Bardzo ładne rysunki. Niby proste, a świetne Bardzo podobają mi się te wyciągnięte ogony. Mam więc dla Ciebie takie wyzwanie i prośbę naraz, czyli tą oto klaczkę: Przy jej uczesaniu pewnie nie będzie łatwo, ale jednak sądzę,że wymyślisz coś aby wyglądało dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 (edytowany) A no tak... pewnie jeszcze nie obejrzałeś 5 sezonu. Łapaj linka: http://orig05.deviantart.net/4716/f/2015/094/9/9/night_glider_3_by_alicornoverlord-d8ofdcq.png Tym razem dla odmiany w formie tapety i przy użyciu innego stylu. Mam nadzieję, że trafiłem w twój gust. Bardzo ładne rysunki. Niby proste, a świetne Bardzo podobają mi się te wyciągnięte ogony. Mam więc dla Ciebie takie wyzwanie i prośbę naraz, czyli tą oto klaczkę: IMAGE Przy jej uczesaniu pewnie nie będzie łatwo, ale jednak sądzę,że wymyślisz coś aby wyglądało dobrze :3 Postaram się. Edytowano Kwiecień 6, 2015 przez FirstChoice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Czy mogłabym złożyć zamówienie na rysunek tej oto OCtki? Sorki, że nie jako obrazek w spoilerze tylko link, ale mam nadzieję, że nie szkodzi https://docs.google.com/file/d/0Bw7TtD1LsMiENTRjaU9LZ3Zjams/edit?usp=docslist_api (Poza tym, grzywa klaczy ma inne kolory niż normalnie: powinna być od góry granatowa, a od dołu bladoniebieska, ale rysowałam trochę rozkojarzona i nie chciałam już ścierać ^~^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Czy mogłabym złożyć zamówienie na rysunek tej oto OCtki? Sorki, że nie jako obrazek w spoilerze tylko link, ale mam nadzieję, że nie szkodzi https://docs.google.com/file/d/0Bw7TtD1LsMiENTRjaU9LZ3Zjams/edit?usp=docslist_api (Poza tym, grzywa klaczy ma inne kolory niż normalnie: powinna być od góry granatowa, a od dołu bladoniebieska, ale rysowałam trochę rozkojarzona i nie chciałam już ścierać ^~^) Mogę prosić o imię ocka? Jeśli znasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Tutaj oc, lekko poprawione: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Mogę prosić o imię ocka? Jeśli znasz Tak, to Infinity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Wow, tworzy muzykę, rysuje. Śliczne prace ^^ Podobają mi się te takie ogromne, długie ogony. Śliczne. Przyjmujesz tylko zamówienia z wektorów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 (edytowany) Muszę rzec bardzo bardzo ładnie. Jeśli to nie problem to ja też baardzo poproszę o zrobienie coś z moją Ockosoną. Może być wersją "pogodna" bądź "pochmurna", i ma takie zółte "glowing eyes", zaznaczę. Z góry serdecznie dziękuję! Edytowano Kwiecień 7, 2015 przez Tempest Caela Cumulonimbus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Wow, tworzy muzykę, rysuje. Śliczne prace ^^ Podobają mi się te takie ogromne, długie ogony. Śliczne. Przyjmujesz tylko zamówienia z wektorów? Nie, jak widać miałem 3 zamówienia nie z Vektorów Muszę rzec bardzo bardzo ładnie. Jeśli to nie problem to ja też baardzo poproszę o zrobienie coś z moją Ockosoną. Może być wersją "pogodna" bądź "pochmurna", i ma takie zółte "glowing eyes", zaznaczę. Z góry serdecznie dziękuję! Postaram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 (edytowany) Ok ^^ Mam nadzieję, że nie wymęczę Cię tymi zamówieniami Imię podane na górze arta Edytowano Kwiecień 7, 2015 przez Kangur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Ok ^^ Mam nadzieję, że nie wymęczę Cię tymi zamówieniami Imię podane na górze arta Whoa... kucyk z rogami... nigdy nie robiłem kucyka z rogami :-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Whoa... kucyk z rogami... nigdy nie robiłem kucyka z rogami :-; Mam nadzieję, że to nie jest wielki problem ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Mam nadzieję, że to nie jest wielki problem ^^" Maybe a little... but I can do it. Jak już wspominałem w pierwszym poście jestem początkującym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Maybe a little... but I can do it. Jak już wspominałem w pierwszym poście jestem początkującym. Więc odbierz moje zlecenie jako wyzwanie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc odbierz moje zlecenie jako wyzwanie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Mój pierwszy Crystal Pony. Wykonany w Photoshopie CS6: O zamówieniach nie zapomniałem, po prostu chciałem się rozerwać xD 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Amazing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się