1stChoice Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Tapeta robiona na zamówienie: Wersja FullHD 1080p na deviancie Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez FirstChoice 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Wow, bardzo ładny obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Tak, to Infinity :3 Tak więc Infinity raz dla Panny Orchid. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Dzięki Ten rysunek jest przepiękny! Ustawię go sobię na tapetę na telefon :3 Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez Velvet Orchid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Flitter, czyli jedna z moich ulubionych postaci. Wersja FullHD 1080p na Deviancie. Edytowano Kwiecień 10, 2015 przez FirstChoice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Kolejna tapeta z Flitter robiona dla... tym razem i chyba pierwszy raz dla mnie :3 Wersja w rozdzielczości 1440x900 na deviancie. http://first-choice.deviantart.com/art/Training-Flitter-Wallpaper-1440x900-526356971?ga_submit_new=10%253A1428808192&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1 Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez FirstChoice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Tapety z Flitter są bardzo ładne :3 Chciałabym umieć tak rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Wow! Naprawdę masz talent. Szkoda że nie znam się na grafice komputerowej. Z chęcią bym cię pokrytykował, a tak, to mogę jedynie siedzieć i bezgłośnie podziwiać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Tapety z Flitter są bardzo ładne :3 Chciałabym umieć tak rysować Rysować? Ta tapeta jest zrobiona z gotowego wektora, ja zrobiłem tylko tło i cm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Aha, no to przepraszam Ale tło i tak jest ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Awki z Luną, robione na zamówienie: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) OC Infinity w wersji crystal, lubiany przeze mnie styl "serduszka". Dla Velvet Orchid. Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez FirstChoice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Tapeta Breaburn dla kolegi Half-HD 1366x768 16:9 na zamówienie. Pełna wersja na DeviantArcie. Kolejne zamówienia prawdopodobnie zostaną zrealizowane dla Celly i Tempest Caela Cumulonimbus ponieważ trochę o nich zapomniałem, wybaczcie. Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez FirstChoice 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 A moje? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Ty byłaś trochę później wybacz. Ciągle pamiętam o Tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Nic nie szkodzi, cierpliwie czekamy, działaj tam działaj bo super rzeczy robisz, tą pierwszą Flitterkę aktualnie mam nawet na pulpicie bo bardzo ją lubię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Ok. Spytałam, bo nie byłam pewna czy po prostu później zrobisz czy nie zauważyłeś postu, w sensie zapomniałeś czy coś ^^ Ale spoko, jakby co to nie pospieszam, tylko no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 13, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2015 (edytowany) Tempest: I dwie wersje neonowe: Wysoka rozdzielczość jak zwykle do obejrzenia na DeviantArcie. Edytowano Kwiecień 13, 2015 przez FirstChoice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Absolutna rewelacja, bardzo ładnie i fajnie! Seerdecznie dziękuję za poświęcony czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Tak się zastanawiałam czy składać zamówienie I chyba tak zrobię Czy zrobił byś mi tapetkę z moją OC'ką (neonowe XD) I z tym tekstem :Just like balloons, we soar on our own Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 14, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Tak się zastanawiałam czy składać zamówienie I chyba tak zrobię Czy zrobił byś mi tapetkę z moją OC'ką (neonowe XD) I z tym tekstem :Just like balloons, we soar on our own Wolisz ciemniejsze, jak to zwykle robię czy jakieś inne? I jaki rozmiar? Robię wszystkie rozdzielczości do 1920x1080. Absolutna rewelacja, bardzo ładnie i fajnie! Seerdecznie dziękuję za poświęcony czas. Cieszę się, że Ci się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Wolisz ciemniejsze, jak to zwykle robię czy jakieś inne? I jaki rozmiar? Robię wszystkie rozdzielczości do 1920x1080. Ciemniejsze! I taka rozdzielczość jak robisz wszystkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 14, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Ciemniejsze! I taka rozdzielczość jak robisz wszystkie Wiesz, miałem zamówienia na różne rozdzielczości co widać w mojej galerii na DA. Może po prostu zrobie 1080p to najwyżej się poźniej zmniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Wiesz, miałem zamówienia na różne rozdzielczości co widać w mojej galerii na DA. Może po prostu zrobie 1080p to najwyżej się poźniej zmniejszy Oki doki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 (edytowany) Zaległe prace, które zostały na dysku nieopublikowane. HD na deviantarcie. Ori: Edytowano Kwiecień 18, 2015 przez FirstChoice 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się