Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 (edytowany) Nie pasował mi ten temat do Steam ani niczego innego Another problem. Tym razem z grą The Wolf Among Us. Kupiłam, pobrałam instalkę ze strony telltalegames, zainstalowałam, wszystko ok. Odpaliłam, włączyłam pobieranie chapterów. Chapter 2 - ok. Chapter 3 - ok. Chapter 4 - nie ok. Mega zwiecha, że musiałam grę wyłączyć menedżerem zadań. Potem próbuję włączyć - po napisie Connecting muzyka się urywa, robi się czarny ekran i widać tylko myszkę. Reinstalowałam 3 razy, potem raz pobierałam od nowa instalkę. Wciąż ten blackscreen z myszką. Pomocyyyy... Edytowano Kwiecień 17, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 To na steam tak? Jeśli tak, we właściwościach masz taki dynks sprawdź spójność plików - odpalasz, trochę to trwa ale jeśli coś gdzieś jest stegowane, to to powinno rozwiązać problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Napisałam, że pobrałam z telltalegames. To nie ze steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 (edytowany) Wyskakuje ci jakiś błąd? Jeśli tak, to napisz jaki. Niestety, ale nie jesteś sama. Wielu graczy i to nie tylko w przypadku tej gry, ma problemy z pobieraniem. Ba, na różne platformy. Wina najwidoczniej leży po stronie TT, a raczej ich serwerów. Spróbuj odłączyć i połączyć się z internetem w trakcie gry - o czymś takin napisali na forum. Podobno pomaga. Niestety nie mam bladego pojęcia jak to wygląda (instalator i takie tam). Także wrzuć jak najwięcej informacji oraz screeny (o ile wiesza się sama gra, a nie cały windows). Edytowano Kwiecień 18, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Nie ma errora. Nie ma problemów z netem czy pobieraniem. Po prostu po włączeniu gry mam blackscreen z myszką :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts