Velvie Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Witaj na forum! Mam nadzieję, że nie obrazisz się, jak zadam ci kilka pytań :3 Lubisz Derpy? Oglądasz jakieś inne seriale/kreskówki poza MLP? Masz jakiś ulubiony napój? Babeczki czy muffinki? I tyle ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 A może to byłeś Ty?! Nie. Nawet nie czytalem serii xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweetAnnie Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Witaj na forum! Mam nadzieję, że nie obrazisz się, jak zadam ci kilka pytań :3 Lubisz Derpy? Oglądasz jakieś inne seriale/kreskówki poza MLP? Masz jakiś ulubiony napój? Babeczki czy muffinki? I tyle ode mnie Hej! Tak, lubię Derpy Chodzi o kreskówkowe seriale? Aktualnie nie, kiedyś oglądałam Sabrinę, Aparatkę, 6 w pracy Nie mam ulubionego napoju Jedno i drugie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Witaj na forum. (Widziałem Cię też na MLPForums ) Pytanko ode mnie (może już ktoś o to pytał, a nie zauważyłem): lubisz czytać książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweetAnnie Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Witaj na forum. (Widziałem Cię też na MLPForums ) Pytanko ode mnie (może już ktoś o to pytał, a nie zauważyłem): lubisz czytać książki? Hej! Tak, ja Ciebie też widziałam Owszem, lubię czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się