Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Witajcie! A oto przed wami kolejny konkurs, taki nie muzyczny tym razem... No, prawie nie muzyczny, ale w każdym bądź razie fotograficzny. Właśnie. Fotograficzny. Nie spodziewaliście się, co? :33 Co ma fotografia do muzyki? A no właśnie dużo~ Każdy z Was zapewne był kiedyś na koncercie, lub widział jakąś grającą na jakimś instrumencie osobę na ulicy lub na apelu w szkole. Masz zdjęcie z jednego z wydarzeń wymienionych powyżej? No to nie ma na co czekać, zgłoś się do tego oto konkursu! A oto wszelkie zasady: Waszym zadaniem jest zrobienie zdjęcia koncertu, osoby grającej na instrumencie na ulicy, apelu w domu itp. itd. Technika dowolna. Czyli może być selfie jak i normalne zdjęcie, można przerobić dodając jakieś efekty byle nie bez przesady. Regulamin: 1. Stosujemy się do regulaminu działu i forum 2. Nie toleruję plagiatu, a wierzcie mi internet łatwo jest przeszukać więc co do tego problemu nie będzie. Zdjęcie ma być oryginalne, Twojego autorstwa a nie skopiowane z byle której strony. 3. Prace wysyłamy do mnie na PW z tematem wiadomości: "Konkurs fotograficzny" 4. Termin oddania prac mija... Hmmm... Powiedzmy że za 18 dni czyli 18. 05. 2015 r. 5. Zgłaszać się proszę tutaj pod tym postem 6. Nie ma limitu w ilości prac, ale pamiętajcie że nie liczy się tu ilość a jakość~ 7. Na zdjęciu możesz, ale nie musisz być ty 8. Nie musi być to najnowsze zdjęcie. Może być stare z albumu, byle zeskanowane w dobrej jakości~ Co będzie najbardziej brane pod uwagę? Przede wszystkim jakość pracy, a na fotografii trochę się znam więc z tym problemu nie będzie ^.^ Za przerobienie i dodanie efektów punkty nie będą odejmowane, no chyba że będzie to mocno razić w oczy. Przykładowe zdjęcia: Lista chętnych: 1. Dayan* 2. Triste Cordis* 3. Mephisto von Pyra* 4. Blue Light 5. Uszatka 6. Discordia Przypominam, termin składania prac upływa 18.05.2015r! Wszystko jasne? A więc zapraszam do udziału~! Edytowano Maj 28, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Jeśli zdjęcie z wesela ("dancing floor" xD ) się liczy to mogę podesłać. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 A ja też się zapiszę, a co mi tam. Nie mam sprzętu fotograficznego ale co tam. Proszę mnie dopisać do listy. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Jeśli zdjęcie z wesela ("dancing floor" xD ) się liczy to mogę podesłać. Oczywiście~ Zapraszam do udziału :3 Lista została zaktualizowana. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 Można się jeszcze dopisywać? pliiisss Oczywiście, serdecznie zapraszam do udziału w konkursie :3 Link do komentarza
Sowenia Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Również się zgłaszam, ale zaznaczam, że jeśli pogoda nie wypali to zdjęcia nie podeślę. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Przypominam że za kilka dni mija termin wysyłania zdjęć, jednak z pewnością termin jeszcze przedłużę, a do kiedy to zobaczymy. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Sam nie lubię, gdy na 10 chętnych 2 przesyła prace. Także 3 fotki poszły. Zadka nie urywają, ale lepszych nie mam Link do komentarza
Sowenia Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Miałabym prośbę. Czy dałoby się przedłużyć termin o tydzień? Z powodu wiatru nie dałam rady zrobić dzisiaj zdjęcia, a nie chcę wysyłać fotki zrobionej w nieciekawym domu ^^" Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Przedłużam termin konkursu do 30 maja, jest szansa że zgłosi się ktoś jeszcze a reszta konkursowiczów nadeśle prace ^^ Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) Niestety nie będę w stanie nadesłać prac, problemy i inne takie sprawiają że nie mam żadnych akceptowalnych. Jednak, mam dwa zdjęcia które się nadadzą zatem dam je zamiast tych zrobionych specjalnie na konkurs. http://i.imgur.com/D6WabEw.jpg http://i.imgur.com/wAEwFsL.jpg tyle mam. Edytowano Maj 20, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza
Sowenia Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Mam takie pytanie. W razie jakby deszcze i wiatry miały trwać do końca terminu to można będzie zrobić zdjęcie lalki grającej na instrumencie? To...w pewnym sensie też osoba. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Mam takie pytanie. W razie jakby deszcze i wiatry miały trwać do końca terminu to można będzie zrobić zdjęcie lalki grającej na instrumencie? To...w pewnym sensie też osoba. Hmmm... W sumie to czemu nie ^.^ Zezwalam~ Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Czy są już wyniki konkursu? Wyniki pojawią się najprawdopodobniej dziś, lub jutro. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 (edytowany) Uwaga uwaga! A oto wyniki! Od razu mówię że otrzymałam tylko trzy prace z sześciu, co odrobinę mnie zasmuciło, aleee przejdźmy już do rzeczy. Uwaaaagaaa Uwaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaa Uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pierwsze miejsce otrzymuje... Każda osoba krtóra nadesłała pracę - Triste Cordis, Dayan i Mephisto~! Gratulację~! A oto zwycięskie prace: Triste Cordis:http://i.imgur.com/9eHSHe3.jpg Dayan:http://mlppolska.pl/uploads/monthly_05_2015/msg-3415-0,90404800-1430594331_thumb.jpg *Uwaga zepsuty link Mephisto:http://i.imgur.com/wAEwFsL.jpg Dlaczego właśnie taka jest moja decyzja? Otóż wszystkie te prace podobają mi się tak samo, a ze względu na to że prac jest mało właśnie tak postanowiłam. Obecnie nie mam za bardzo czasu żeby się rozpisać więęęęc... Rozumiecie, egzaminy i te sprawy Każdy zwycięzca otrzyma odpowiednią odznakę i jeszcze raz serdecznie gratuluję~! Można teraz się wypowiadać, komentować i gratulować uczestnikom Edytowano Czerwiec 7, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox 1 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Kilka słów wyjaśnień. Miałbym o wiele lepsze fotki, ale nie chciałem dawać aparatu pierwszemu lepszemu, podpitemu gościowi. Nie bałem się, że ukradnie (niby jak) , czy spierniczy zdjęcie, ale jak go opuści (co jest wielce prawdopodobne )... No właśnie. A tani nie był. O ile pamiętam, zdjęcie zrobiłem komórką, bo bateria w aparacie padła. Nie ma mnie na zdjęciu, bo robiłem je ja. A chciałem przedstawić najgorszy zespół świata. Jeśli zdarzy się cud, na moim weselu zagra DJ. PS. Dzięki za docenienie zdjęcia Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 A ja powiem tylko że gratuluje reszcie wygranych, szczerze gdyby nie ilość prac to pewnie bym się nie dostał na podium ale no trudno. Gratulacje c: Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Temat zostaje zamknięty, jednak zostaje na widoku, nie przenoszę do archiwum dla chwały zwycięzców. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 Temat zostaje przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts