solaris Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Witam wszystkich bronies i pegasis! Razem z Vinyl przygotowałyśmy dla Was nasz pierwszy album, na którym znajdują się wybrane przez nas kucykowe utwory. Ech, Wy możecie sobie wypalić album, wydrukować przód i tył albumu i wziąć go w swoje ręce, trzymać płytę w palcach… Ech, Lyra. Ty i to twoje zamiłowanie do ludzi. Daj na luz. A wracając do tematu, to nie będzie jedyny album z wybranymi przez nas utworami. Co jakiś czas podrzucimy wam coś nowego. A na razie cieszcie się tym... Intro Sister Hate Party with Pinkie Opposites Attract (Octavia) Opposites Attract (Vinyl) Paladio A Touch of Variation Above the clouds Luna (Alt mode) For the New Lunar Republic http://www.mediafire.com/?v47dbyjj7i8kp48 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 No to miło. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Ciekawy pomysł z tymi albumami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Tak mam nadzieję ,że w następnym znajdzie się 20 % Cooler bo jest bardzo dobre A! Jeszcze Party with Pinkie w wersji od Cyrila To tylko marzenia takie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Ja w next albumie spodziewam się dubstepów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Dubstep i Electro to najlepsze ,ale Party w Pinke feat. Cyril to też taki Bonus dobry ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 nom. A więc prosimy w next albumie o: dubstepy, electro i Party with Pinkie ft. Cyril Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Kaziu jak chcesz dubstepy, electro i party with pinkie to masz już Baloon Party ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 muza fajna. Ma to coś co lubię. Tyle, że nie mam płyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Wiem czego brakuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 wiem że jest coś takiego jak Baloon Party ale za to trza płacić :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 wiem że jest coś takiego jak Baloon Party ale za to trza płacić :( Eeee nie? To jest darmowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nie, wchodzisz na http://balloonparty.bandcamp.com/album/100-no-feeble-cheering i w cenie wpisujesz 0. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 jaki ja jestem głupi! W sobote pobieram całe Baloon Party i After Party Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Musicie dodać tą piosenkę Albo w końcu dodać nowy album Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Do następnego / obecnego albumu proponuję (o ile się nie mylę są darmowe): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Link do albumu [Heartstrings Beats] -> http://mlppolska.pl/watek/6745-heartstrings-beats/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts