SkatePunk Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) Siemaneczko Ej wiecie, wymyśliłem super zabawę, potrzebne do niej Wam będą: Komputer, Monitor, Prąd, Myszka i PAINT (taki program). W grze/zabawie chodzi o to, że ja podrzucam Wam tutaj kawałek mapy z jakiegokolwiek uniwersum, zaznaczam piękną krechę ołówkiem i zaznaczam numerkami miejsca i za zadanie macie namalować na paincie każde miejsce (oznaczone numerkiem). Na dobry początek może z naszej pięknej kuli ziemskiej ukradnę skrawek terenu : ) Mam nadzieje, że ktoś się zainteresuje. Tutaj mapka, i ja zacznę od nr.1, kiedy numerki się skończą, możecie wrzucać swoje mapki (nawet własne, tylko żeby wiadomo było gdzie co jest). Tutaj dalszy ciąg mapki od 6-10: A tutaj numerek 1, tak wygląda to miejsce i nie może by inaczej XD Wypali to ludzie? ENJOY Edytowano Maj 7, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale rysuje 2. O to chodziło? zapowiada się na spoko zabawę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 TAK! Dokładnie o to chodziło Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Też bym się pobawił ale na fonie painta nie mam xd aha do 2 pasowała by mi wieża Ajfla xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Można użyć gimpa żeby wstawić snopp dogga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Ahahahahaha XD wszystko co rysuje : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Miejsce numer 3, wygląda mi na wyspę Miejsce numer 3, nieoficjalne miejsce zamieszkania Snoop Dogga, na którym wyhodował sobie drzewko rodzące żywe jointy [gimp version] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 4 Jak coś to coś ciemno niebieskie to woda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 No pięknie ja dzisiaj dorysuje kolejne punkty na mapce, zaktualizuje ją bo dziś jadę do Rzeszowa i o 24 wracam gdzieś tak : / Sądzę, że fajna zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. arkadiusz fuks Napisano Maj 7, 2015 Popularny post. Share Napisano Maj 7, 2015 5 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 A to sam sobie 6 yebne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się