Cava Herondale Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 (edytowany) - Kucyki, drzewa, podmieńcy i Discordy całego świata! Nadszedł czas, na który wszyscy czekaliście. Bronz, o który wszyscy walczyliśmy... - To nie ta kartka. *świerszcze* - Wiedziałam o tym, Wasza Wysokość. - Tak, oczywiście, że wiedziałaś. - Tak więc, jak już miałam powiedzieć, to jest temat, w którym możecie zadać pytanie najmądrzejszesz i najskromniejszej ze wszystkich księżniczek! - Czekam z niecierpliwością na Wasze pytania. Edytowano Maj 21, 2015 przez Cava Herondale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jak wyglądałabyś jako swoja koszmarna, rozwścieczona lub zrozpaczona postać? Nightmare Cadance? Jaka byś była? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 1. Lubisz muffinki? 2. Chciałabyś pójść ze mną na spacer? 3. Lubisz popić sobie cydru? 4. Ulubiona pora roku. 5. Twoje największe marzenie to? 6. Czy zdarza się, że Shinig Armor bywa irytujący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jak bardzo byłabyś zła, gdyby Twilight chciała odbić twojego małżonka ? Eeee siostra uwodząca swego brata...? 1. Lubisz spotykać się z pozostałymi księżniczkami? 2. Którą klacz z lubisz najbardziej? 3. Co ciebie najbardziej denerwuje? 4. Lubisz wystawne przyjęcia jak np Gala Galopu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 1. Planujesz mieć z Shining Armorem dzieci? 2. Jak ci się podoba bycie księżniczką? 3. Kiedy odkryłaś swój talent do szerzenia miłości? 4. Masz swoje ulubione miejsca w Kryształowym Królestwie? 5. Chciałabyś być kryształowa, jak twoi poddani? 6. Duże masz łóżko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Co najbardziej lubisz robić w Kryształowym Królestwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowrose91 Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 uuu. dużo tego. 1 czy zdaża ci się być złą na kogoś 2 jak to jest być z czułym przystojnym kucem? 3 o czym mówiła tamta na gurze? 4 co to " " kurde ma być? 5 co sądzisz o księżniczce molestii lub trollestii 6 i jak odkryłaś że jesteś kryształowym kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 O Wspaniała Księżniczko Mi Amore Cadenze... Mam do ciebie parę pytań, i byłbym zaszczycony gdybyś odpowiedziała: 1. Jak poznałaś Shining Armora? 2. Jak zostałaś opiekunką Twillight w czasach młodości? Ugh... To znaczy kiedy byłyście jeszcze małe (a przynajmniej Twillight). 3.Jaki jest twój ulubiony trunek? 4. Z jakimi problemami na przykład musisz się urzerać? 5. Czy myślałaś o otworzeniu szlaków handlowych z Ponywil i Canterlotem? 6. Jaki stosunek masz do: -Księżniczki Celesti -Księżniczki Luny -Discorda Z góry dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 witaj księżniczko 1 Czy zdarzyło się kiedyś że Shining Armora wrócił do domu pijany ? 2 Co byś zrobiła jak by się okazało ze jesteś spokrewniona z Sombrą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Witaj o Pani...(Hmm... Nie ma to jak pisać coś do szlachty po cztero miesięcznej przerwie.)Dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi na poprzednie pytania...Ale mam do ciebie następujące:1. Co byś zrobiła (chodzi o emocje i o wyrok) gdybyś dowiedziała się że któryś z twoich poddanych używał części ciał zabitych przez siebie kucyków żeby wskrzesić swoją ukochaną żonę?2. (To pytanie jest "DOŚĆ" osobiste, niektórzy władcy by na nie odpowiedzieli, niektórzy nie): Czy Shining Armor kiedyś "proponował" dołączenie innej klaczy do... Na noc do waszych komnat?3. Czy wszystkie alikorny są wieczne czy tylko Celestia i Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Mam dwa pytania :1. Czy zaprzyjaźniłabys się z człowiekiem? 2. Jak zostałaś alikornem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Witaj, droga Cadence 1.Czy twoja moc jest w stanie sprawić, by dwa obce sobie kucyki się w sobie zakochały?2.Czy słyszała Pani o czymś takim, jak człowiek?3.Wiem, że się dam nie pyta o wiek, ale w sumie ciekawi mnie, jak długo istniejesz? Czy jak Twilight była mała, to ty byłaś nastolatką, czy jak?4.W zasadzie nie powinno mnie to w ogóle interesować, bo zwykle nie wchodzę w cudze życie, ale trochę mnie ciekawi, czy zamierzacie mieć z Shining Armorem potomstwo?5.Przytuli mnie Wasza Wysokość? (Jeśli oczywiście Shining Armor nie będzie miał nic przeciwko i Pani rzecz jasna :P)6.Czy Pani moc miłości byłaby w stanie zadziałać na inne istoty, np. na człowieka i np. połączyć miłością ludzką dziewczynę i chłopaka?7.Jak Pani podoba się sobie z głosem Katarzyny Łaski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 W weekend pojawią się odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Witaj Wasza MiłośćMam kilka pytań i byłbym zaszczycony gdybyś zechciała na nie odpowiedzieć:1. Gdyby wybuchła wojna, była byś w stanie zabić kogoś osobiście?2. Co byś myślała o sobie i o mężu, oraz jak by wyglądała wasza rozmowa gdyby miało miejsce coś takiego3. Czy zrobiłabyś kiedyś sobie tatuaż?4. Czy chciałaś kiedyś przejść przez zwierciadło/portal w twoim pałacu?Dziękuję z góry za odpowiedź i składam wyrazy szacunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts