Sowenia Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Już kiedyś była taka zabawa w dziale, ale została usunięta. Teraz pojawia się ponownie. W nieco innej formie. Tak, podarujemy sobie kosmitów z uniwersum Doctor'a Who, a zamiast tego użyjemy różnych stworów wpasowujących się w klimat Sci-fi. Zasady są proste. Podaję wam obrazek kosmity, a wy przypasowujecie do niego jakiegoś użytkownika forum. Miło by było jakbyście podali powód, ale nie musicie tego robić. Wszystko jasne? Pewnie, że jasne~ Zatem zaczynamy. Kogo według was przypomina ta poczwara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Dolar84, przedzierający się przez dział opowiadań w poszukiwaniu ofiary, znaczy się, pilnujący, aby wszystko było zgodnie z regulaminem Ewentualnie, ten sam Dolar84, po przeczytaniu któregoś tam z rzędu opowiadania konkursowego, doprowadzony do furii leżącą i kwilącą z cicha stroną techniczną oraz fabułą i klimatem porywającymi niczym wyschnięta rzeka. Takie moje pierwsze skojarzenie. Sam nie wiem, skąd przyszło mi do głowy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 Dolar84, przedzierający się przez dział opowiadań w poszukiwaniu ofiary, znaczy się, pilnujący, aby wszystko było zgodnie z regulaminem Ewentualnie, ten sam Dolar84, po przeczytaniu któregoś tam z rzędu opowiadania konkursowego, doprowadzony do furii leżącą i kwilącą z cicha stroną techniczną oraz fabułą i klimatem porywającymi niczym wyschnięta rzeka. Takie moje pierwsze skojarzenie. Sam nie wiem, skąd przyszło mi do głowy Bracie...przyznam, że twoje skojarzenie jest pełne...mocy, wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Zegarmistrz gdy widzi że jeszcze nie mam bana 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Dolar, widząc co się dzieje na sb xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Zatem wężowy stwór został przydzielony Dolarowi. Gratulujemy ^^ A komu przydzielicie tego przystojniaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Brak wam pomysłów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 To ja proponuje przydzielić tego ksenomorfa do Cahan. Jej drapieżna i natura sprawia, że każdy, nawet zawzięty pisarz potrafi rzucić klawiaturą o ścianę, gdy ta "przeklęta" istota zacznie wytykać mu błędy i poprawiać wszelkie nieprawidłowości związane z budową kucyków. Każdy, kto zobaczy ją przeglądającą jego dokument, wie że jego czas nadszedł, że nigdzie się nie ukryje przed jej opinią. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 15, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Szkoda, że jednogłośnie, ale ksenomorfem staje się Cahan~ A kto waszym zdaniem pasuje do tej pani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Estherenn, bo kotowate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Sabina, taka dzika samica ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 25, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Jeden głos na Estherenn i jeden na Sabinę. Rozwiąże ktoś ten problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Szabulka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Jak najbardziej kojarzy mi się z Estherenn, taka kocia panna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Nadal nie wiadomo komu przydzielić tę seksowną kocicę ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Głosuje na Estherenn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Sabina, ostatnio znowu taka dzika kotka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 Dosyć tego! Zarówno Sabina jak i Estherenn zostają oficjalnie przemienione w...to A teraz kogo zmienicie w Yodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Geralt, bo ma koszulkę z Yodą xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts