krystian Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 My litlle human- serial animowany produkowany przez Hoofsbro studios w Equestrii , który oparty jest na serii zabawek My litlle human i animacjach firmy Hoofsbro. Premierowy odcinek został wyemitowany kilka miliardów lat temu (Big bang po polsku wielki wybuch) w Equestrianskiej telewizji na kanale The Hoof, którego częściowo właścicielem jest Hoofsbro. Chociaż przeznaczony został dla zrębiąt, zyskał także duże grono fanów w wieku nastoletnim i studenckim, głównie ogiery, tzw. Brumans, jak również klacze – Humansisters.Znaną humansister jest pisarka Lyra Heartstrings która umieściła w świecie ludzi swoje powieści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 W Polsce znany jako "Teoria wielkiego podrywu" Wybaczcie, nie mogłam się opanować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 W Związku Radzieckim to kucyki oglądają Ciebie!http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Radziecka_Inwersja Nie sądzę, żeby serial opowiadający o ludziach i historii ludzi nadawał się dla źrebiąt. Ponadto wolałbym, żeby nikt mnie nie obserwował, nawet jak to by miały być kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Pamiętajmy, że rozmawiamy cały czas o serialu dla dzieci a we wcześniejszych inkarnacjach kucyków ludzie byli (czy tylko ja pamiętam Megan i jej młodszą siostrę? No i Wiedźmy, nie można zapomnieć o Wiedźmach. I tego chłopca - jak mu tam. Ech, czuję się staro ) więc "teoretycznie" kuce mogłyby oglądać ludzkie produkcje no bo w końcu wszystko znajdowałoby się w obrębie tego samego bajkowego uniwersum w serialu stworzonym dla dzieci. Dobra, koniec z tym. Za stara na to jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11195824_1577834772468624_1755605911_n.jpgdowód na to że kucyki jednak oglądają my little human 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 oczywiście że oglądają: na kanale dużyduży+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 DużyDuży+? Ale oni mają najgorszy dubbing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 DużyDuży+? Ale oni mają najgorszy dubbing Całe szczęście lecą oryginalne odcinki na Verydisco Milyfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 (edytowany) Według teorii wieloświata istnieje wszechświat gdzie kucyki oglądają My litlle human. Edytowano Czerwiec 7, 2015 przez krystian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Jeśli taki serial istnieje, to ja w nim wystąpiłem, chociażby jako postać epizodyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 7.06.2015 at 14:17 krystian napisał: Według teorii wieloświata istnieje wszechświat gdzie kucyki oglądają My litlle human. Istnieje....gdzieś w głębi telewizora :L Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts