Ampere Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Cóż. Częściej zdarza mi się pisywać wiersze niż prozę. Dlatego też tutaj macie moje "Equestriańskie poematy", w których pokazuję tę bardziej poetycką stronę. Na pierwszy ogień leci Wiersz I *nazwa ambitna strasznie* Wiersz I [sad] (chyba nie do końca no ale ;_; ) https://docs.google.com/document/d/1-wL6kVfSAQg98kjIIykxxTKJvCZFfuy8faNlKtAfQiQ/edit?usp=docslist_api 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 W sumie to jaki jest sens tworzenia osobnego tematu dla jednego wiersza krótszego niż połowa strony? Jedyna logiczna odpowiedź to multikonto Dolara symulujące aktywność w tym dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Wiersz bardzo ładny. Niestety nie znam się na takich klasycznych wierszach, choć miałem wrażenie, że liczba sylab się nie zgadza, co troszkę psuje rytmikę. W sumie to jaki jest sens tworzenia osobnego tematu dla jednego wiersza krótszego niż połowa strony? Jedyna logiczna odpowiedź to multikonto Dolara symulujące aktywność w tym dziale. Może za jakiś czas będzie ich więcej? Hmm? W sumie rzeczywiście, nazwa tematu w liczbie mnogiej sugeruje że będzie tu tylko jeden. I istnienie liczebnika w "1" nazwie wierszu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 W sumie to jaki jest sens tworzenia osobnego tematu dla jednego wiersza krótszego niż połowa strony? Jedyna logiczna odpowiedź to multikonto Dolara symulujące aktywność w tym dziale Kervak, dobrze wiedzieć, że żyjesz i masz się dobrze. Lubię Twoje poczucie humoru Jeżeli chodzi o sam wiersz, to nie jestem jakimś specjalnym znawcą mowy wiązanej, ale brzmi nienajgorzej. Choć oczywiście brzmiałby lepiej, gdyby wszystkie rymy były dokładniej dobrane, ale to już moja prywatna opinia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Tak, będzie ich więcej. Myślałam że liczba mnoga w temacie i "Wiersz I" są dość jasne ;_; Fakt, rytmika nieco leży. Może uda się to poprawić, zobaczę, co się da zrobić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 masz się dobrze. Gdybym miał się dobrze, to od dwóch lat by mnie tu nie było. Wiersz fajny, bardzo podobały mi się dobrze odmierzone tabulatory, subtelny biały kolor tła i czarna niczym noc czcionka, oddawały nastrój opowiadanej historii. Na uwagę zasługuje także litera 'a' w tak zwanym font'cie (czyt. 'foncięęę'), jej misternie wygięte linie i mistrzowsko użyte umiejscowienie sprawia, że mam ochotę wrócić do tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się