Kuracyja Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Pozwolę sobie na małą prywatę, a co mi tam Ogłaszam oficjalne powstanie wirtualnej spedycji w Euro Truck Simulator 2 Multiplayer - Dalvo Trans Polska. Każdy, kto gra(ł) w ETS2 na multi, zapewne widział tabuny graczy będących członkami wirtualnych firm, sam marząc o byciu pracownikiem bądź założycielem. Otóż, zachciało mi się taką zrobić. Rekrutacja otwarta! Składanie podań tutej. (informuję, że mogą być wyjątki, a logo będzie jak je zrobi Sprom już jest) Jednocześnie otwieram dyskusję o drugiej części popularnego symulatora ciężarówki. Wasze rekordy, poziomy, śmieszki heheszki mile widziane! Edytowano Czerwiec 11, 2015 przez chiken 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Jak działa takowy tryb multiplayer? Przecież oficjalnie nie istnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Jak działa takowy tryb multiplayer? Przecież oficjalnie nie istnieje. http://ets2mp.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 "Dołącz do tysiąca graczy!!!" "Status serwera- 16/1500 graczy." ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) "Dołącz do tysiąca graczy!!!" "Status serwera- 16/1500 graczy." ... Serwery są trzy - dwa europejskie (jeden z kagańcem na 90, drugi bez) i jeden dla Stanów. Najprawdopodobniej spojrzałeś na serwer dla USA - Europa #1 ma czasami obłożenie powyżej 2000 na 2300 miejsc, co powoduje czasem lagi. Mod (bo MP nie jest ofc od SCS) jest w wersji Alpha. Należy się spodziewać bugów. A także idiotów za kółkiem. Ze swojej strony motzno poletzam Europoort i sam Rotterdam na Europe #1 - zabawa przednia Ale bym sobie popykał z wami, ale nie wiem co się stało z moim kontem, gdzie miałem ETS2 z MP. Wszędzie szukałem pomocy, ale lipa. Najbardziej mi szkoda kasy którą wyłożyłem na grę, niż o konto które tylko służyło do grania w nią ^^ Ale w razie czego to się zgłoszę jeżeli jakiś cud boski mi przywróci konto i/lub kupię sobie nową sztukę :T Chodzi ci o konto Steam czy ETS2MP? Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez chiken Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 "Dołącz do tysiąca graczy!!!" "Status serwera- 16/1500 graczy." ... Wracając jeszcze - serwery padły, ekipa już nad tym pracuje, dlatego tyle na USA wtedy było (awaria jest od wczoraj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Gdyby nie ja to nawet byś w to nie grał. Gdzie podziękowania dla mnie za pokazanie gry? D: a co do multi to pogram jak mi net wróci. Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Hedzieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 27, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2015 (edytowany) ACHTUNG! Ponieważ Hedziowi wraca w przyszłym tygodniu internet, to ogłaszam, iż 8 lipca odbędzie się Forumowy Konwój w ETS2MP. Godzina do ustalenia. Zgłoszenia w temacie, lista będzie opracowywana z czasem, jak i czas i miejsce startu. Edytowano Lipiec 2, 2015 przez chiken 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Wow chyba będę musiał obczaić te multi, już widzę tą jazdę Renią Premium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Aktualizacja daty i godziny konwoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Jeśli ktoś chce wspólnie pojeździć, to można mnie na steamie zapraszać, nick taki jak tu. No, tyle że ja nie mam TSa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts