Chief Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Było kilka takich bajek. Ja powiem Odlotowy wyścig i Muttley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 11.01.2016 at 06:43 Chief napisał: Było kilka takich bajek. Ja powiem Odlotowy wyścig i Muttley Ja myślę, że tu chodzi o Brendę z bajki "Brenda i Pan Whiskers", ale mogę się mylić... Też była żółta xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 @Mates Jest jeszcze np Pora na przygodę, inspektor gadżet, Pluto i pewnie jeszcze kilka innych Troszkę tego jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 19 minut temu Chief napisał: @Mates Jest jeszcze np Pora na przygodę, inspektor gadżet, Pluto i pewnie jeszcze kilka innych Troszkę tego jest No troszkę, dlatego trzeba poczekać na odpowiedź @BiP ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2016 (edytowany) Lol, chodziło mi o Pluto (nie wiedziałem że aż tyle ich jest, ale zaliczam wszystkim i tak). Ok, nowe pytanie. W jakiej bajce jest człowiek mieszkający z małpami? Edytowano Styczeń 14, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 księga dżungli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Tarzan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 Tak, to Tarzan. W jakiej bajce jest Tygrys, kochający skakanie na swoim ogonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Kubuś Puchatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2016 Autor Share Napisano Luty 1, 2016 Tak jest. Jak nazywał się mały smok, walczący z pewnym Bałwanem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tabaluga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 6, 2016 Autor Share Napisano Luty 6, 2016 Tak jest. W jakiej bajce, często pocierano lampę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Alladyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Jak powyżej, alladyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2016 Autor Share Napisano Luty 14, 2016 Tak jest. W jakiej bajce była rodzina kotów z zamożnego domu i ich zły kamerdyner? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Aryskotraci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 Tak jest. A teraz pytanie dotyczące nowego serialu... W jakim mieście toczy się akcja serialu "Biedronka i Czarny Kot"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 Hmm, nikt nie zna odpowiedzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2016 Autor Share Napisano Marzec 6, 2016 Ok, odpowiedź to Paryż... Nowe pytanie zatem. Jaki serial jest najdłużej emitowany na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Obstawiam Scooby Doo od 1969r. do dziś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) Guiding Light (dlaczego nie działa emotka : ) ) Edytowano Marzec 6, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Złośliwa część mnie krzyczy, że moda na sukces, a racjonalną, że chief ma rację, tak przynajmniej mówi wujek google. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 19, 2016 Autor Share Napisano Marzec 19, 2016 Tak jest, "Moda na sukces" emitowany jest ledwie od lat 80',więc stosunkowo od niedawna w porównaniu z pozostałymi odpowiedziami. Ok, nowe pytanie. Jak na imię miał chłopak, który za znęcanie się nad zwierzętami, zostaje zamieniony w kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Był to Billy, ok nowe pytanie zatem. W jakiej bajce było rekordowo dużo psów, z których miało powstać unikatowe futro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 101 dalmatyńczyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts