Zegarmistrz Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Tutaj możecie zadawać pytania związane z sesją, wątpliwości, własne usprawnienia. Dzielmy się wiedzą, specjalnie jeśli coś wam nie będzie pasować w moich opisach, lepiej to rozwiązać od ręki zamiast się niepotrzebnie denerwować ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Jak wygląda sprawa dialogów? Są turowe, czy mogą toczyć się względnie swobodnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 5, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2015 W kwestii dialogów gadacie sobie jak wam wygodnie. Kiedy przejdziecie do akcji, wtedy ja wchodzę do gry. I żeby nie było mi sytuacji że ktoś coś gada a w międzyczasie opisuje jak bez problemu rozbraja to czy tamto albo przebija się przez coś innego. Tworzenie świata zostawcie mi(oczywiście do pewnego poziomu, jeśli postać chce podejść do lodówki i wyciągnąć z niej wodę do picia, a ta woda powinna tam być, to tam jest i złego słowa nie powiem. Ale jak ktoś na pustkowiu albo innym zdezelowanym miejscu lajtowo napisze że znajduje lodówkę i sobie taką wodę z niej wyciąga - nope). Zasadniczo, jeśli nie będziecie chcieli opuścić jakiejś lokacji, lub czegoś w niej robić(przebudować, pozwiedzać cokolwiek) to możecie sobie gadać do woli, chodząc po już odkrytych miejscach. Oczywiście będę raz na jakiś czas się wcinał, to tu to tam(a nuż coś nowego znajdziecie albo coś wyskoczy) ale powinno nam to dość ładnie iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Taka prośba, piszcie na początku posta imię/ksywę waszej postaci, będzie mi łatwiej odpisywać ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 A czy sesja to jeszcze będzie żyć czy już się wypaliła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Może trzeba odprawić rytuał wskrzeszenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Spokojnie, gdyby się wypaliła, pisał bym o tym mam teraz trochę mało czasu - sporo roboty do tego jeszcze kilka innych(mniej lub niestety bardziej) ważniejszych rzeczy, ale postaram się wysmarować odpis na dniach. Oczywiście stosowny, a nie na pół gwizdka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 To trzymaj się ciepło, m8. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 22, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2015 Dobra - parę pytań odnośnie akcji, żeby mi odpisywanie sprawniej szło - Dżuma - opisałem ci w jakich kierunkach co można znaleźć w mieście, ty zaś dałeś że twoja postać chce znaleźć to to i tamto, i że zaczyna się powoli poruszać w celu zdobycia tego - ale gdzie? Idzie na północ? Południe? Ta wiedza wbrew pozorom jest bardzo przydatna bo mam rozrysowane miasto i kierunek jaki obierzesz wpłynie znacząco na wynik takowych poszukiwań. No chyba że zdajesz się na mnie i to ja mam ci wybrać kierunek - tak też możemy zrobić, nie jestem z tych którzy mając taką możliwość wybiorą najgorszy możliwy dla gracza. Zwyczajnie rzucę sobie kostką k8 i na co wypadnie na to bęc. Tomek - jesteście na kładce schodowej prowadzącej na zewnątrz. Nie ma ona połączeń z innymi piętrami(gdyby były opisał bym ) więc jak twoja postać chce sprawdzać kolejne pomieszczenia? Możesz ten kawałek jakoś zmienić? Jak tylko mi odpiszecie zacznę dopieszczać odpis(Wiking ma się w tej kwestii dobrze, żadnych pytań). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Moment. To ci goście najpierw zostawili swoich rannych na dole, potem obeszli budynek i wleźli klatką zewnętrzną? Po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 22, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2015 Z tego co wiecie wy - na dole było słychać kilku, ale tylko 3 z nich wlazło na górę. Gdzie jest reszta - może poszli badać front, może sprawdzają teren wokół może się rozdzielili, kto wie. Jeśli ich zauważycie, bądź oni was w zasięgu waszego wzroku, to oczywiście stosownie was poinformuje ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Okej. Poprawione, odpisuj spokojnie. Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 Jutro pojawi się odpis, no chyba że jak wrócę po tej 23.50 z pracy i będę miał siłę to może nawet trochę po 00.00 a jak nie to dopiero 14-15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Nawet jeśli pozostali gracze się wykruszyli lub wkrótce to zrobią, ja wciąż jestem chętny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 11, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2015 Dobra, to jutro(czwartek) pojawi się odpis dla ciebie. Jeśli reszta wróci, to ok, jeśli nie, cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 *poke* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 15, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2015 Wiem, wiem - tylko zastanawiam się jak to dalej pociągnąć. Wiesz, jesteś nie tylko w towarzystwie, ale też w miejscu które ogranicza mi trochę pole działania do ciągnięcia fabuły w rytmie solo. Ale spokojnie, już ja coś wymyślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 [shakes from fear internally] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 2, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Tomek, masz towarzystwo, za 1-2 dni będzie odpis, muszę sobie ogarnąć trochę życie(lekki zawał w pracy :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Córka marnotrawna wróciła :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Cieszy mnie to ^ ^Na szczęście(ta...) nawał pracy w kinie nie pozwalał mi na odpisy więc praktycznie nic cię nie pominęło. Odpisy tworzę w czasie wolnym od pracy lub w czasie przed pracą(a i na przerwach coś tam doskrobuje w tym doc) więc na dniach się pojawią ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Nie ma problemu, po prostu chcę zaznaczyć, ze Leda dalej będzie istnieć (powiedzmy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 A raczej, miejmy nadzieję? Najlepszy tekst gracza jaki słyszałem w mojej karierze MG - nie możesz mnie zabić, mam plany na przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 >nie możesz mnie zabićKek.Also wezmę i sprawdzę, czy mam zrobiony odpis, bo jeszcze coś mi się złego stanie, jak okaże się, że nie. Powierzanie swoich losów Mistrzowi to prośba o kalectwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Dlatego lubię grać z MG, bo to nie ja uśmiercam swoja postać tylko MG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts