Komiksowy Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Hej! Jestem Kuba, mam 16 lat, mieszkam w Łodzi i postanowiłem dołączyć na forum ;-; W zasadzie to konto stworzyłem już dawno temu, ale jakoś zapomniałem (albo mi się nie chciało, tak bywa u mnie bardzo często...) i wróciłem dopiero teraz, aby się ze wszystkimi przywitać! Well... w fandomie jestem już trochę, bo 3 lata, ale głownie przesiadywałem na FGE albo MLP Wiki i sądzę, że nie jestem zbyt rozpoznawalny. Jakby się nad tym zastanowić to mam niewiele umiejętności, które w fandomie się ceni (rysować dopiero się uczę, na pisanie nie mam czasu/weny/niechcemisię, a muzyki nie tworzę, raczej wolę słuchać), ale może umiem dyskutować na forum! Jeśli chcecie dowiedzieć się o mnie czegoś więcej (zawsze tacy się znajdą) to zajrzyjcie na mój profil, albo śmiało zadawajcie pytania, będę starał się odpowiadać na bieżąco, chociaż w wakacje nie mam zbyt wiele czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Siemanko :3 1. Jaka jest twoja ulubiona postać z Mlp? Z kim się utożsamiasz? 2. Jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 No hej , liczę na to, że będziesz zaglądał tu często oraz powodzenia Sam chciałeś: Co sądzisz o Rainbow Dash? Jaki jest twój ulubiony odcinek z piątego sezonu? Słuchasz muzyki fandomowej, jeśli tak to jaki jest twój ulubiony utwór? Na to pytanie nie musisz odpowiadać, ale jak odpowiesz to będę zadowolony: Jaką jesteś osobą(pogodną, cichą(albo głośną xD) itd.)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Cześć. Też jestem Kuba. Też w fandomie 3 lata. Też dopiero uczę się rysować. Miło mi! mieszkam w Łodzi Robimy minimeet w manufakturze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Weee, osoba z moich okolic, jak miło Witam serdecznie na forum, mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj czas. Odsyłam do forum, zaś potem do poszczególnych działów, gdzie, mam nadzieję, znajdziesz coś dla siebie Have fun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 Siemanko :3 1. Jaka jest twoja ulubiona postać z Mlp? Z kim się utożsamiasz? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 1. Rarity, właśnie dlatego, że się z nią utożsamiam... czasem jest to wada xd Poza tym lubię Księżniczkę Celestię, Twilight, Derpy, Lyrę... w sumie łatwiej wymienić kogo nie lubię. 2. Sam nie wiem, zazwyczaj słucham radia. Poza tym lubię soundtracki do filmów (zawsze jak obejrzę jakiś dobry film, szukam jego podkładu muzycznego na yt). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Cześć i baw się dobrze! Mam jedno pytanko. Oglądasz czasem Youtuberów? Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Rarity rzadki wybór w sumie z tego co myślę ale ciekawie ^^ jakbym potrzebował jakichś nowych modnych ciuchów to wiem do kogo się odezwać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) <p> No hej , liczę na to, że będziesz zaglądał tu często oraz powodzenia Sam chciałeś:Co sądzisz o Rainbow Dash?Jaki jest twój ulubiony odcinek z piątego sezonu?Słuchasz muzyki fandomowej, jeśli tak to jaki jest twój ulubiony utwór?Na to pytanie nie musisz odpowiadać, ale jak odpowiesz to będę zadowolony: Jaką jesteś osobą(pogodną, cichą(albo głośną xD) itd.)? 1. Lubię RD, nie jest ona moim ulubionym kucykiem, ale ją lubię ;-; 2. Hmm... ciężki wybór. Waham się między dwuczęściowcem, "Tanks for the Memories", "Amending Fences" i... można powiedzieć, że lubię je jednakowo. 3. Nie słucham muzyki fandomowej, ale lubię czasem włączyć jakiś remix, byle dobry. 4. Odpowiem xd Jestem introwertykiem, lubię spędzać czas samotnie, ale to nie znaczy, że gardzę ludźmi... Po prostu niektóre osobowości mnie odstraszają. Poza tym jestem optymistą, według znajomych. Cześć. Też jestem Kuba. Też w fandomie 3 lata. Też dopiero uczę się rysować. Miło mi! Robimy minimeet w manufakturze? Co za zbieg okoliczności! Co do minimeetu to niestety dopiero po wakacjach, teraz nie ma mnie w Łodzi ;-; (i piszę z telefonu). Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Komiksowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 teraz nie ma mnie w Łodzi spoko nie ma sprawy... mnie też aktualnie nie ma w Łodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 Imesh, ostatnio zaobserwowałem, że w Łodzi i okolicach mieszka sporo bronies. Zresztą, Fluttersławia xd A do regulaminu zajrzałem już wcześniej ;-; Cześć i baw się dobrze! Mam jedno pytanko. Oglądasz czasem Youtuberów? Zdarzy się, jednak nie subskrybuję nikogo, oglądam to, na co mnie weźmie xd Rarity rzadki wybór w sumie z tego co myślę ale ciekawie ^^ jakbym potrzebował jakichś nowych modnych ciuchów to wiem do kogo się odezwać! Jasne, mogę wspomóc xd Ale uprzedzam, że szyć nie umiem ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 @Komiksowy Będzie trzeba to się nauczymy. Super by było umieć coś z krawiectwa i wykonać własne pluszaki :3 marzę choćby o jednym żeby mieć ale no 100+ zł nawet trzeba wydać za 30cm kuce. A kiedyś tak samemu zrobić takie dzieło to by dopiero było ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komiksowy Napisano Sierpień 5, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2015 Moja siostra umie szyć, ostatnio chciała zabrać się za kuce, to zobaczę jak jej wyjdą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1. W jakie gry grasz? 2. Byłeś w Piotrkowie Tryb.? (also pozdrawiam :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 Hejka 1. Jaką lubisz czekoladę? (o ile ją lubisz) (A i zapraszam do zapisania się na niech Łódź rośnie w siłę ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 (edytowany) Hello there! Edytowano Sierpień 16, 2015 przez MrHappy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 7 najpiękniejszych miast polski wg. ciebie (w kolejności od najładniejszego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 Witaj na forum! Baw się dobrze! Mam jedno pytanko ;3 Masz swoją OC lub ponysone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się