Zegarmistrz Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Oto temat do potrzeb znajdywania tego, czego jeszcze nie wiecie że szukacie. Tutaj każdy MG może wrzucić ogłoszenie z tytułu - szukam X graczy na sesję w klimatach Y. Tutaj też Gracz może wrzucić prośbę o mg który poprowadzi mu postać Z w klimatach Y. Przykład MG: MG szuka 3 Graczy na sesję w klimatach dark fantasy. postacie można tworzyć własne lub wedle ustalonego wcześniej kanonu. Przykład gracza: Szukam MG który poprowadzi sesję w klimatach cyberpunku mojemu barbarzyńcy. Takie prośby mogą leżeć w dziale 21 dni, potem będą usuwane jako niewykorzystane. Z kolei Graczy/MG którzy przyjmą prośbę, niech cytują ją w swoim poście w celu łatwiejszego znalezienia przez zainteresowanego. Na każdą z nich może odpowiedzieć więcej niż jeden MG/Gracz, w ten sposób zarówno MG jak i Gracz będą mieli jakąś pulę wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 To znowu ja. Machnąłbym jakąś pony sesyjkę, coś co może mieć cięższe motywy, ale bardziej pod komedię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Marzec 23, 2018 Share Napisano Marzec 23, 2018 Także szukałbym jako gracz jakiejś sesji w klimatach MLP. Nie mam nic przeciw czemuś z cięższym klimatem, chociaż unikałbym krwawych jatek, czy Post Apo. No i preferowałbym coś (niesinglowego). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popiół Przyszłości Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Witajcie, szukam mg który poprowadziłby moją mroczną postać w stronę przyjaźni. Chętnie wezmę udział w ratowaniu świata itp, jeśli chodzi mniej więcej o historie postaci. -Mroczny władca pozbawiony mocy spada na ziemi, zmuszony żyć jako zwyczajny kucyk nie potrafi sobie poradzić. Jego ciemna przeszłość odbiła się na całym świecie i nikt nie chcę wyciągnąć do niego pomocnego kopytka. Czy Czarny Władca znowu będzie zmuszony wrócić zdegustowany na ciemną stronę swoich myśli? A może uda mu się zauważyć jasne światełko w tunelu?- (jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycję, najlepiej jest pisać do mnie na pw, ale tu też możecie.) Chłodno pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) Ze swoimi zwyczajami prowadzenia sesji, choć nie jestem oficjalnym MG, to mogę ci powiedzieć że u mnie ten twój ciemny władca by się nie tylko nie odkupił, a stałby się jeszcze gorszy xD Spróbuj skontaktować się z kimś z luźnej gry ról, tak na sam początek, tak myślę że to może pomóc. Edytowano Sierpień 17, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts