lunabella Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Moją pasją jest rysowanie , a od niedawna rysuje kucyki (od tygodnia) , więc chciałabym wam pokazać moje próby narysowania kucyka i czy jest warto ciągnąć to dalej czy dać dobie lepiej spokój , liczę też może ktoś mi coś doradzi 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 HhahahhhhhhahhahahahAleś dowaliła, jasne! ,,bo to mnie jara, to mnie kręci, a takie rysunki na zawsze w mej pamięci" Daj więcej, błagam! Doradzić mogę tylko jedno: rysuj, Masz ,,skyla" a rysunek to piękno, cudo. Trzymaj się i rysuj, będę czekał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Ciesze się że ci się podobają , jak narysuje to dodam więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Kucyk bardzo ładny ci wyszedł c: Przyczepić mogę się tylko do tego, że prawa przednia noga jest za gruba, a kreska łącząca szyję z tułowiem nie powinna wychodzić zza grzywy skosem. Szyja tego kuca powinna się łączyć z tułowiem w miejscu, które zasłania grzywa. Poza tym rysuj dalej, bo dobrze ci idzie i warto twoje umiejętności rozwijać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Dzięki za rady ,jak teraz tak patrze to widze błędy w rysunku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Jak na kucowy początek to świetnie przyznam ^^ Mimo tych mini zgrzytów co już wyrzucili to jak dla mnie extra Z chęcią zobaczę kolejne piękne dzieła twojego autorstwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Bardzo ładne Rysuj dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Chciałaby wam pokazać mój nowy rysunek jest on trochę nie wyraźny , bo robiłam zdjęcie telefonem ponieważ skaner nie działa 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Według mnie jest to piękne, niestety ja nie mam talentu do rysowania kucyków . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Cudo, nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć (oprócz paru niecenzuralnych słów uznania ) Jeśli gdybym ćwiczył 10 lat żeby osiągnąć taki poziom to po tym co tu zobaczyłem, i tak byłoby warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Słodziutkie to i śliczne~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Dziewczyno rysuj! Masz do tego prawdziwy talent. Chciałabym móc rysować tak jak ty. Niestety nie umiem malować kucyków jako takich, jednakże postaci MLP Equestria Girls wychodzą mi w miarę dobrze. Nie rezygnuj z tego, dobrze ci radzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Zatwierdzam że wygląda super!Zazdroszczę że kucyki Ci wychodzą tak super mimo że dopiero zaczynasz... Czemu u mnie to tak łatwo nie idzie Życzę powodzenia i zachwycaj nas następnymi dziełami bo twoja twórczość zapowiada się świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Dziekuje wam za wszystkie miłe komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 zdążyłam tylko narysować jeden rysunek ,który jeszcze mi się nie podoba , bo rysowany na szybko , ale mam już szkic Luny i Znaczkowej Ligi , więc jutro postaram się skończyć i dodać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 No to lecimy z małą recką tego twojego nowego rysunku~ Zacznę jak zwykle od kwestii mniej przyjemnych, a za to strikte pomocniczych. Nogi tylne są za krótkie w stosunku do nóg przednich, a szyja wydaje się być trochę za gruba. Grzywa i ogon są zdaje mi się trochę niedbale pokolorowane. W sumie to tyle. Sam kucyk jako tako mi się podoba. Bardzo ładnie narysowane skrzydła i piękne oko. Za te dwie rzeczy masz u mnie wielkiego plusa~ W sumie róg też ci świetnie wyszedł. Ja osobiście zawsze rysuję jakieś takie koślawe W skrócie: dobra robota~ Rysuj więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Bardzo ładne dzieło ^^Nawet nie potrafię do końca zauważyć tych wad które uszatka wymieniła tylnia noga może dziwnie pod kątem wygięta jest przez co została narysowana jako krótsza tak mi się przynajmniej wydaje patrząc na to.Ale dorzucam się do pochwały skrzydeł bo wg mnie wyszły świetnie.Masz taki bardzo estetyczny styl i bardzo "gładko" wyglądają te postacie. Delikatne wykończenie które bardzo mi się podobają.Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Na obrazku z Luną i Celestią widać nierówny, poszarpany kontur - linie powinny być gładkie i płynne, nawet jeśli rysujesz je szkicowo (tj. mała kreska za małą kreską). W sumie kwestia wyćwiczenia ręki, ale warto zwracać na to uwagę w miarę wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Powiem znowu: Bardzo ładne - Ode mnie nie zpodziewajcie się większej recenzji/krytyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Skończyłam Lunę i jak jak tylko skaner będzie działał zeskanuje , będzie wtedy lepiej widać 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Wow......To jest piękne, zazdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 MP3 -> Currently playing: Lullaby for a princess ;-; Aż sobie puszczę żeby w głębi duszy posmutać.Ale strasznie mi się podoba sama sylwetka Luny i doceniam ładne wykonanie tła.Szkoda tylko że nie zrobiłaś Lunie jakichś fajnych designerskich słuchafonów Daję dysię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Bardzo ładny przerys czyjegoś obrazka. Na początek kopiowanie to dobre ćwiczenie ręki, ale pierwszy rysunek pokazuje, że nie jest z tym źle u Ciebie. Możesz zacząć próbować rysować z głowy, na pewno nie pójdzie źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Jak wyżej, przerys jest cudowny~ Zwłaszcza cieniowanie tła wyszło ci wyśmienicie. Jednakże poziom twoich rysunków jest na tyle wysoki, że nie ma sensu przerysowywać i lepiej ćwiczyć kreskę. Ewentualnie możesz podpatrywać pozycje, ale całość jednak tworzyć sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Wiem że tamten rysunek jest przerysowany , ale nie mogłam się oprzeć tak mi się spodobał , więc przepraszam jeśli kogoś uraziłamTym razem rysunek w 100% jest mój 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się