1stChoice Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Co tak biednie ?No wiesz siostra, bo w polsce "nie da się zarobić" i "nie ma roboty" to bieda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Ludzie czy tak w ogóle ktoś ma zdjęcie grupowe ? (A jak tak to zapoda na pw?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Ludzie czy tak w ogóle ktoś ma zdjęcie grupowe ? (A jak tak to zapoda na pw?)Zostało utajnione i przekazane do Sztabu Wydziału Trzeciego. A tak na poważnie też bym poprosił bo z chęcią bym obejrzał :< Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Przyłączam się do prośby udostępnienia zdjęcia. Give us the photo ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Patrząc na to z jaką siłą działa akcja '#shoutboxorriot', to trochę za czekamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Patrząc na to z jaką siłą działa akcja '#shoutboxorriot', to trochę za czekamy Co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Mała grupa separatystów mająca na celu przyspieszenie pewnych osób w pracy nad nowym SB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Przyłączam się do prośby udostępnienia zdjęcia. Give us the photo !Zostało utajnione i przekazane do Sztabu Wydziału Trzeciego. A tak na poważnie też bym poprosił bo z chęcią bym obejrzał :<https://www.dropbox.com/sh/yo6kkdjorioc3hv/AABJ1eO8xS2yTJWmt53Na5sFa?dl=0 Już są/ same grupowe jest gdzieś koło 65. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Finałowe zdjęcie Skradacza wymiotło Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Takie pytanie. Czy ktoś może nagrywał tego meeta? Za zdjęcia bardzo dziękuje, obejrzy się chociaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Raczej wątpię nie było widać żadnego koleżki z kamerą który ów wydarzenia by dokumentował. Z tego co wiem Koleś co zrobił kopyttv miał nagrywać ale siostra nie dała mu kamery xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Z tego co wiem Koleś co zrobił kopyttv miał nagrywać ale siostra nie dała mu kamery xDPotwierdzam, tym kolesiem jestem ja xDOh wait, po prostu zapomniałem wziąć z domu. Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Potwierdzam, tym kolesiem jestem ja xDOh wait, po prostu zapomniałem wziąć z domu.No to dałeś plamę, Partnerze Ale pewno będzie jeszcze nie jeden Meet. A ja kamery zawsze biorę Nagrał bym i ten Warszawski, ale nie opylało mi się jechać na 1 dzień na samego meta pół kraju :( A po drugie, po Vistulianie i MLK4, jestem wypłukany :( BTW: Szefie, jest gdzieś pierwsza audycja "naszej telewizji?". Bo niby jest mowa o kanale YT, ale znaleźć nie mogę. A do menu by tez pasowało dodać, na stronce Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ale pewno będzie jeszcze nie jeden Meet. Będziesz na II Twilightmeet w Gdańsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Będziesz na II Twilightmeet w Gdańsku?Niestety. Gdańsk to poza moim zasięgiem :( Choć chciałbym jak najbardziej :( Najdalej byłem Wawa i Bytom. Oczywiście jeśli o spotkania Broniaczy chodzi... Bo najdalej od domu, to Dania w 2007 roku Ale jako członek KopytTV, mogę obsługiwać meety w Małopolsce[Krakowskie], a także MLK. Na które jeżdżę zawsze, od edycji MLK2 Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się