Mizaw Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) Tak więc zachciało mi się w końcu zakupić jakąś koszulkę.I moje pytanie brzmi czy macie pojęcie gdzie można takie zakupić?Tak samo chętnie kupiłbym jakąś figurkę. Ale nie za 10-40zł jakiś badziewtylko taką porządnie wykonaną. Najlepiej z jej -----> Jestem wdzięczny za wszelkie odpowiedzi Edytowano Sierpień 24, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Polecam tutaj:http://maginarium.pl/pl/40-koszulki-z-wlasnym-wzorem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) Polecam tutaj:http://maginarium.pl/pl/40-koszulki-z-wlasnym-wzoremDzięki jak nie znajdę nic lepszego na pewno spróbuję Edytowano Sierpień 24, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Np ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Poszukaj w necie jakiegoś fajnego wzoru, daj go do obróbki, a później do odpowiedniego sklepu, który się specjalizuje w nadrukach na koszulki, kubki czy inne takie rzeczy. Suchy może ci zrobić koszulkę z nadrukiem, jak do niego napiszesz - [email protected]. Nie wiem tylko czy robi nadruki na kolorowych koszulkach - wszystkie zamówienia np. na MLK robił na białych. O ile się nie mylę koszulka u niego kosztowała 20 zł + doliczyć dodatkowe koszta przesyłki. Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień. Bardziej myślę o figurce co będzie stała na półce. ( A się zrymowało !! ) Edytowano Sierpień 24, 2015 przez Mizaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 W Polsce sklepu z "lepszymi" figurkami to nie znam. Pozostaje szukać na Allegro i Ebay'u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Może Chiński pluszak z Ebaya? Duży, relatywnie tani i można go hugnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. W łodzi polecam Ksero-tęcze na Żeromskiego. Ja z niego korzystałem przy produkcji koszulek, najlepiej opłaca się robić większą ilość. Ostatecznie droższy sklepik jest w Mano - pod schodami przy Leroy MerlinCo do figurek to ebay albo sklepy chińskie z darmową przesyłką za granice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się