Mizaw Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) Tak więc zachciało mi się w końcu zakupić jakąś koszulkę.I moje pytanie brzmi czy macie pojęcie gdzie można takie zakupić?Tak samo chętnie kupiłbym jakąś figurkę. Ale nie za 10-40zł jakiś badziewtylko taką porządnie wykonaną. Najlepiej z jej -----> Jestem wdzięczny za wszelkie odpowiedzi Edited August 24, 2015 by Mizaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayashi Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Polecam tutaj:http://maginarium.pl/pl/40-koszulki-z-wlasnym-wzorem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mizaw Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 (edited) Polecam tutaj:http://maginarium.pl/pl/40-koszulki-z-wlasnym-wzoremDzięki jak nie znajdę nic lepszego na pewno spróbuję Edited August 24, 2015 by Mizaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayashi Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Np ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Poszukaj w necie jakiegoś fajnego wzoru, daj go do obróbki, a później do odpowiedniego sklepu, który się specjalizuje w nadrukach na koszulki, kubki czy inne takie rzeczy. Suchy może ci zrobić koszulkę z nadrukiem, jak do niego napiszesz - [email protected]. Nie wiem tylko czy robi nadruki na kolorowych koszulkach - wszystkie zamówienia np. na MLK robił na białych. O ile się nie mylę koszulka u niego kosztowała 20 zł + doliczyć dodatkowe koszta przesyłki. Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mizaw Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 (edited) Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień. Bardziej myślę o figurce co będzie stała na półce. ( A się zrymowało !! ) Edited August 24, 2015 by Mizaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 W Polsce sklepu z "lepszymi" figurkami to nie znam. Pozostaje szukać na Allegro i Ebay'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Może Chiński pluszak z Ebaya? Duży, relatywnie tani i można go hugnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. W łodzi polecam Ksero-tęcze na Żeromskiego. Ja z niego korzystałem przy produkcji koszulek, najlepiej opłaca się robić większą ilość. Ostatecznie droższy sklepik jest w Mano - pod schodami przy Leroy MerlinCo do figurek to ebay albo sklepy chińskie z darmową przesyłką za granice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts