Jump to content

Koszulki , Figurki z My little Pony

Mizaw
 Share

Recommended Posts

Tak więc zachciało mi się w końcu zakupić jakąś koszulkę.

I moje pytanie brzmi czy macie pojęcie gdzie można takie zakupić?

Tak samo chętnie kupiłbym jakąś figurkę.   Ale nie za 10-40zł jakiś badziew

tylko taką porządnie wykonaną. Najlepiej z jej -----> :yay:

Jestem wdzięczny za wszelkie odpowiedzi :)

Edited by Mizaw

Poszukaj w necie jakiegoś fajnego wzoru, daj go do obróbki, a później do odpowiedniego sklepu, który się specjalizuje w nadrukach na koszulki, kubki czy inne takie rzeczy. Suchy może ci zrobić koszulkę z nadrukiem, jak do niego napiszesz - [email protected]. Nie wiem tylko czy robi nadruki na kolorowych koszulkach - wszystkie zamówienia np. na MLK robił na białych. O ile się nie mylę koszulka u niego kosztowała 20 zł + doliczyć dodatkowe koszta przesyłki. Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. 

Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień.  

Jeśli chodzi o figurkę - nic z przedziału cenowego 10 - 40 powiadasz? Jak chcesz to adamar44 ci zrobi pluszaka (za 60 - 70 zł, zrobiłby ci takiego leżącego, albo dołóż do 100zł to będziesz miał stojącego), chociaż nie wiem czy pluszak by cię zadowolił. Chociaż z tym byłby problem, gdyż musiałbyś czekać BARDZO długo, bo ma pełną listę zamówień.  

Bardziej myślę o figurce co będzie stała na półce. ( A się zrymowało !! :yay:)

Edited by Mizaw

Albo poszukaj w Łodzi odpowiedniego sklepu. 

W łodzi polecam Ksero-tęcze na Żeromskiego. Ja z niego korzystałem przy produkcji koszulek, najlepiej opłaca się robić większą ilość. Ostatecznie droższy sklepik jest w Mano - pod schodami przy Leroy Merlin

Co do figurek to ebay albo sklepy chińskie z darmową przesyłką za granice :)