Yuzuki Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Witam! jestem nowa na tym forum . Zarejestrowałam się tu z polecenia jednej z pegasis, która poznałam na ostatnim Brony meetcie w Katowicach . Twierdziła, że mogę tu pochwalić się swymi pracami. No cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Niektóre z poniższych prac możecie kojarzyć z mojej galerii DeviantArt ( http://yuzukimadoko.deviantart.com ), albo z bloga MylittleBrony. Zapraszam do oglądania (do obejrzenia w wygodniejszej wersji, zapraszam na moją galerię na DeviantArt). Segregowane od najnowszych do najstarszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Naprawdę świetne prace masz talent. Discord wgląda jak zrobiony pod te tatuaże co robią nad morzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 D: D: D: Są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Znakomite, Discord chyba najlepiej wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 D: D: D: Są świetne! Lepiej tego nie oddam. To jest cudo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nice! Bardzo mi się podobają! Czekam na nastepne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Słodka Celestio, to jest cudowne! Zazdroszczę talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Długo nie zaglądałam, wybaczcie ^^" ale mam dwie nowe prace. Zaczęłam trochę bazgrać na moim Bambusie (wacom bamboo) i na razie idzie mi średnio, ciężko się przyzwyczaić, ale z czasem mam nadzieję, że opanuję go równie dobrze co ołówek To lineart mojego OC gryfa A to pierwszy Fan Art z sezonu 3 zainspirowany piosenką Twilight i cytatem znanej niektórym postaci z gry World of Warcraft ^^. Na tej pracy widać, że ciężko mi idzie z tabletem xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 One są...One są...One są... C.U.D.N.E !!! :pinkie2::pinkie2: Gratuluje talentu Może byś mógł narysować moje OC... ale jeżeli nie masz ochoty to nie nalegam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Świetne prace, lepszych bym nie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Oto najnowsza praca, przed chwilą zapisana :cGfSS: Zainspirowałam się komiksem "Light and Dark" od TapirGroover. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Chyba nie powiem nic nowego gdy dodam że są świetne? Wychodzą ci naprawde dobre prace. Sam rysuję, i w realu, i na komputerze, ale ja ci nawet do pięt nie dorastam. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Jedno słowo: geniusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 zabito mnie talentem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Dziękuję za te wszystkie miłe komentarze aż się rumienię A tak przy okazji, chciałam się pochwalić swoimi prywatnymi szkicami z mojego szkicownika ^^ sorrki za kiepską jakość, ale cięzko o dobry skan z zeszytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Przezabawne szkice! Zafundowałaś mi ogromny uśmiech ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Szkice są świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Szkice poprawiły humor,brawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Super rysunki ,masz talent ;D Ocenisz moje ?:* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Super rysunki ' date='masz talent ;D Ocenisz moje ?:*[/quote'] Już oceniłam A dziś mój lineart treningowy, żeby opanować piórko tabletu. Pod piórko padła Luna i ja jako kucyk :3 (dopiero po załadowaniu obrazka zauważyłam, że Luna ma za małe kopytko... kiedyś to poprawie, albo przynajmniej na przyszłość będę uważać x3). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 He he, bardzo ładne prace:twilight2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Hah,ostatnia praca bardzo ale to bardzo fajna.Pewnie się powtórzę ale serio masz spory talent,ogólnie to jak tak paczę to prawie każdy rysuje lepiej ode mnie xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Naucz mnie tak! To jest po prostu świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 ONE SĄ PIĘKE!!! Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts