BiP Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Witajcie, tutaj możecie pisać swoje pomysły dotyczące sesji, czy i ewentualnie na jaki temat miałaby być, czy jest potrzebna w dziale i czy są osoby chętne do wzięcia udziału w takowej sesji.Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 A Dayan kiedyś nie miał mi szkicu podesłać, żebym go wykorzystał i dał wstępniaka, czy coś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 27, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2015 A Dayan kiedyś nie miał mi szkicu podesłać, żebym go wykorzystał i dał wstępniaka, czy coś?Tak, ale w dziale i jak wiemy nic nie wyszło wówczas z sesji...Jeśli jesteś zainteresowany, to jutro mam wolny dzień i można coś pomyśleć nad tematem sesji itd. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 No ok, tyle że na start informuję, że wracam z aktywnością dopiero na drugi tydzień szkoły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2015 Ok, to jak będziesz gotowy, to napisz do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Czyżby chodziło o stare Starcie Tytanów? To zginęło trzy razy z rzędu i do podniesienia potrzeba by mieć dwóch, trzech ogarniętych w RPG prowadzących i dużo czasu. Chyba, że coś nowego powstało. Po 6 będę ogarniać forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jeszcze myślę nad tym, na razie szukam dobrych MG, którzy mają pomysły na prowadzenie sesji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jeśli chodzi o St to najpierw przejrzyj parę sesji w dziale i na dziale RPG, ewentualnie poproś o jakieś rady, bo pomagałem prowadzić Advilionowi St i wcześniej też coś tam się starałem i to wymaga sporo wysiłku taka sesja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Wiem, a ja obecnie ropocząłem nową pracę i niebardzo mam czas na wymyslanie sesji...Dlatego potrzebny mi minimum jeden doświadczony MG, z którym mógłbym coś ustalić... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jeśli chodzi o St to lepiej mieć dwóch, albo zrobić pierwszą edycję dość okrojoną z graczy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 To to jeszcze dycha? wow, nie spodziewałem się... Zobaczymy może dobiję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Ok. Jestem gotów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Ok, zgadamy się na weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Jasne. Choć poinformuję jeśli będę mógł tylko przez GG, czy może przez jakiś komunikator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2015 GG mi odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts