BiP Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Poszukuję 2, lub 3 ludzi do wspólnej gry, jacyś chętni?Prócz tego możecie się tu wypowiadać na temat gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Czy ty przypadkiem nie znalazłeś już ekipy do DoW II? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Zależy jakie Dead Island. Jedyna jakie mi się naprawdę spodobało to Dead Island: Epidemic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Czy ty przypadkiem nie znalazłeś już ekipy do DoW II?Ale to jest inna już gra.Zależy jakie Dead Island. Jedyna jakie mi się naprawdę spodobało to Dead Island: EpidemicChodzi mi o pierwszą część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Ale to jest inna już gra.Ja zrobiłem błąd. Kupiłem GW2 (teraz za darmo jest) TESO i parę innych mmo i w nic nie gram, dlaczego ja się pytam? DLACZEGO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Ja zrobiłem błąd. Kupiłem GW2 (teraz za darmo jest) TESO i parę innych mmo i w nic nie gram, dlaczego ja się pytam? DLACZEGOBywa, ja chciałem kupić Deus Ex:Bunt Ludzkości, a tego samego miesiąca pojawiła się ta gra w CD-Action Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Autor Share Napisano Październik 2, 2015 Spoko, bo też nie mam tej gry na kompie obecnie.Tylko, że ja nie mam mikrofonu, więc sobie nie pogadamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Autor Share Napisano Październik 2, 2015 Spoko, ale do wypłaty raczej na 200% go nie zdobędę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Autor Share Napisano Październik 2, 2015 Teraz nie mogę, bo grę instaluję, ty mi wyślij.Nick taki jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się