Niklas Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 W dawnych, dobrych czasach IPB3 istniało coś takiego jak cytowanie selektywne, co było bardzo wygodne do używania w dyskusjach. Niestety funkcja ta zniknęła wraz z IPB4. Stąd też pytanie: czy wciąż istnieje w silniku forum, czy też trzeba by było to zrobić na nowo? No i czy są szanse na powrót tegoż cytatu xd 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Też brakuje mi tej funkcji, bardzo ułatwia cytowanie każdego akapitu z osobna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 I ja również się pod tym podpisuję. Cytowanie stało się denerwujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Cytaty selektywne były najlepsze! Przydałyby się bardzo. Bez nich prowadzenie rozmów na 4 różne tematy jednocześnie, to nie to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Ja także bym poprosił o powrót tej funkcji. Cytowanie całego i usuwanie danej, nieinteresującej mnie części czasem jest uciążliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2015 Autor Share Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) No śmiecham głośno. Czytam sobie nowości wprowadzone w IPB4.1 i radośnie informują o wprowadzeniu cytatu selektywnego. No kurde, przecież to już było! XDDD Po człon męski w ogóle to usuwali w Czwórce, gałgany jedne. Co prawda teraz to wygląda nieco inaczej (i wygodniej), ale zawsze. Tak czy siak, jest szansa, że wróci, jak już Siper ogarnie co ważniejsze techniczne rzeczy. Edytowano Październik 28, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Skoro wprowadzono to w IPB4.1 to zamykam :T 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts