Cipher 618 Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Witam. Mam nadzieję, że nie otrzymam za to bana na 24h Tak jak poprzednio, tak i teraz proponuję stworzenie tematu z opisem: postępu prac czy FAQ. Oczywiście byłby przypięty. Być może dzięki niemu nie będzie takiego biadolenia i n-tego wypisywania błędów. Temat byłby zamknięty, dzięki czemu nie zostałby zaśmiecony. Innymi słowy, jeden post zawierający: "Do zrobienia" - xyz -abc "Zrobiono" - hjk - iop FAQ Ot inspiracja "changelogami" ze Steam 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 To zdecydowanie by się nam przydało. No i przy okazji Siperowi, bo byłoby wiadomo, co jest robione i co zostało (z ważniejszych rzeczy, oczywiście; popierdółek to nie ma co wspominać) zrobione. Tak to by nie musiał po pierdyliard razy pisać, że wie o problemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 https://community.invisionpower.com/release-notes/ A to nie wystarczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Raczej chodzi o podsumowanie twojej pracy (wiesz, napisanie nad jakim elementem forume pracujesz obecnie) niż tego, co wprowadza wersja 4.1. Przynajmniej ja tak rozumiem ten temat, może się mylę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2015 Autor Share Napisano Październik 29, 2015 19 godzin temu Niklas napisał: Raczej chodzi o podsumowanie twojej pracy (wiesz, napisanie nad jakim elementem forume pracujesz obecnie) niż tego, co wprowadza wersja 4.1. Przynajmniej ja tak rozumiem ten temat, może się mylę Dobrze rozumiesz. Kto wie, może przynajmniej część osób przestanie pisać o rzeczy X po raz setny. Taki temat można by podpiąć w ogłoszeniach. Niech każdy widzi, że coś takiego jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts