Vavabog Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 choć nikogo jeszcze nie znam to jestem bardzo pozytywną osobą ,więc stwierdziłem że jakoś indywidualnie się z wami przywitam jako nowa osoba na stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Siema Myślę że zostaniesz tu z nami na dłużej i bedziesz się dobrze bawił.A teraz pytanka 1.Co sadzisz o Wonderbolt? 2.Lubisz Spitfire? Dziękuję za odpowiedzi i baw się dobrze :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Witamy nowo przybyłego na forum. Z ciekawości spojrzałem na twój opis w profilu i wydaje się trochę - hipokrytyczny. Wiesz, jak już masz kuce w avatarze, interesujesz się nie tylko serialem, ale także fandomem to do bronego ci już niedaleko. No ale, nie jestem tu po to, żeby cię odstraszać czy wytykać twoje zainteresowania. Każdy jest tu inny i na pewno znajdziesz tu wiele osób, które cię zrozumieją . Parę pytań na start: 1) Jak długo oglądasz MLP i czy to serial skłonił cię do zajrzenia tutaj? 2) Oglądałeś trylogię MLP:EG? Co o nich sądzisz? 3) Zamierzasz zabłysnąć w fandomie w jakiś twórczy sposób, np. grając na gitarze? 4) Jaki typ muzyki zwykle grasz? Tyle ode mnie. Miłej zabawy u nas i . Jedna rada - to forum, nie czat, więc dbaj o gramatykę i składnię - wiele osób może ci zwrócić na to uwagę, więc uważaj. Raz jeszcze, miłej zabawy i konwersacji z nami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vavabog Napisano Październik 30, 2015 Autor Share Napisano Październik 30, 2015 Mlp oglondqm od około roku , eg osobiście mi sie podobała przez pewien czas miałem nawet fioła na punkcie piosenek z tej seri ,ucze się tabulatur i zdarza mi się tworzyć metalowe ,rockowe wersje piosenek ,i gram ostrą muzyke która nie źle daje po uszach głuwnie dead metal , uczę sie grołlu lecz ta nauka jest długa imecząca . Jak pisałem lubie praktycznie wszystkie kucyki lecz nie specjalnie w orginalnej formie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Servant Saber Napisano Październik 30, 2015 Popularny post. Share Napisano Październik 30, 2015 (edytowany) 9 godzin temu Vavabog napisał: jestem bardzo pozytywną osobą 9 godzin temu Vavabog napisał: jako nowa osoba na stronie godzinę temu Vavabog napisał: oglondqm godzinę temu Vavabog napisał: gram ostrą muzyke która nie źle daje po uszach godzinę temu Vavabog napisał: głuwnie godzinę temu Vavabog napisał: dead metal godzinę temu Vavabog napisał: grołlu Edytowano Październik 30, 2015 przez Aglet Treserka Smoków 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Czy masz wrodzoną dysleksję? Jeden czy dwa błędy to jeszcze zrozumiemy, ale tutaj..... bez obrazy, ale styl w jakim piszesz jest nieestetyczny i razi po oczach. Dajesz przecinki w złym miejscu lub w ogóle ich nie ma; ortografia w niektórych przypadkach leży.... . Mógłbyś popracować nad tym? Nie, że wymagamy tego na forum, ale żeby jako tako to wyglądało oraz nie budziło zastrzeżeń wśród użytkowników, bo to jest, jakby to ująć - coś elementarnego. Serio, bo mi się zrobiło przykro pomimo to, że w pierwszym poście zwróciłem ci na to uwagę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vavabog Napisano Październik 30, 2015 Autor Share Napisano Październik 30, 2015 no niestety ale mam na to wywalone , zbyt rzadko zdarza mi się pisać bez wspomagaczy , a na tej stronie mój wspomagacz nie działa a ja nie zwróciłem uwagi sorry . pls nk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 (edytowany) Cytuj mam na to wywalone Też mam wywalone. Dostałeś raport za gwałt na języku ojczystym. Edytowano Październik 30, 2015 przez Ylthin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 44 minuty temu Vavabog napisał: no niestety ale mam na to wywalone , zbyt rzadko zdarza mi się pisać bez wspomagaczy , a na tej stronie mój wspomagacz nie działa a ja nie zwróciłem uwagi sorry . pls nk Trochę słabo, że w ten sposób zaczynasz swoją karierę na forum (tudzież masz takie przywitanie z naszej strony). Ale przy takich ludziach jak Ty zastanawia mnie jedno - jak wyglądała Twoja nauka języka polskiego, Twoje zeszyty i prace stylistyczne przez ostatnie 10 lat? Poza tym... no okej, dysleksja, dysortografia, takie rzeczy się zdarzają lecz Ty napisałeś błędnie nazwy swoich zainteresowań/hobby, które już nazwami polskimi nie są - "dead metal" "grołl" Jest różnica pomiędzy "death metal" a "dead metal". + stwierdzenie "jestem pozytywną osobą". To chyba jest cecha, którą stwierdzają inni ludzie, a nie Ty sam? W moich oczach to podchodzi pod delikatne samouwielbienie .-. A może tylko za bardzo się czepiam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Po prostu jak coś napiszesz to sprawdzaj, czy to aby na pewno nadaje się do czytania Witam swoją drogą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Dołączył bym do kręgu narzekań, ale nie chce mi się więc po prostu powiem: Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 (edytowany) 6 godzin temu Vavabog napisał: no niestety ale mam na to wywalone , zbyt rzadko zdarza mi się pisać bez wspomagaczy , a na tej stronie mój wspomagacz nie działa a ja nie zwróciłem uwagi sorry . pls nk Ja potrafię znieść wiele, ale piszesz gorzej niż moja siostra, a ona jest w drugiej klasie... podstawówki... Spację daje się tylko po przecinku! A poza tym witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił. EDIT: Coś spoiler nie działa. Edytowano Październik 30, 2015 przez Gray Picture zepsuty spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się