Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Gdzie podziały się spoilery, no i kiedy powrócą? Bo jednak trochę ich brakuje teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 PRzecież są 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Autor Share Napisano Listopad 2, 2015 50 minut temu Siper napisał: Ukryta zawartość http://prntscr.com/8y53hr gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 wpisz ręcznie BBCode Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Autor Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) Ok then... A czy ta funkcja powróci w formie przycisku, jak była dotychczas, czy już nie? Takie tam drobne pytanie xd EDIT: http://prntscr.com/8y6kos to powyżej wpisałem w spoiler, ale jakoś nie działa jak powinno. Co robię źle? Czyżby działało tylko u adminę/mode? Edytowano Listopad 2, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) [spoiler]Zobaczymy czy działa[/spoiler] Oby zadziałało. Nie działa :/ Co mam wybrać z tej rozwijanej listy? Edytowano Listopad 2, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) No ja nie wiem... Czemu wpisanie BBCoda wyśrodkowuje tekst? Edytowano Listopad 2, 2015 przez Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 2, 2015 Autor Share Napisano Listopad 2, 2015 Sądząc po poście Sipera i biorąc pod uwagę fakt, od kogo dostał lajka, mniemam, że z jakiegoś powodu spoiler działa tylko dla tych u władzy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Teraz jest okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) Nie wiem Chyba nie. Edytowano Listopad 10, 2015 przez Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) Spoiler Spoiler. Ok działa Edytowano Listopad 10, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts