Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witam wszystkich. Mam nadzieje że nie będziecie dla mnie surowi. Jestem użytkowniczką forum od piątku. Chętnie też zawre nowe znajomości. Ps. Jeśli chcecie możecie zwracać się do mnie po prostu Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Najpierw coś o mnie: Kocham sztukę i muzykę, Lubię czytać ( praktycznie wszystko) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Cześć, witaj na forum ^^ Lubisz "Igrzyska śmierci"? (Tak, wiem, pytanie retoryczne :P) Co jeszcze czytałaś? Lubisz oreo? Grasz na jakimś instrumencie? Czego słuchasz? Rysujesz coś? Masz deviantarta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Kocham igrzyska śmierci... Po za tym czytałam Złodziejkę książek a nawet mam ją kupioną. Oreo - extra szczególnie w milce. Gram na keyboardzie, flecie i cymbałkach. Słucham: najczęściej popu i rocka. Tak rysuję. Uwielbiam to. Kucyki też rysuję. Nie, nie mam Devintarta. Przyjaciółka mnie zachęcała ale troszkę się wstydzę. I bardzo dziękuję za przywitanie . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) witam cie forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowano Listopad 8, 2015 przez radziu co kocha kucyki błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Już się z Tobą chyba witałem, ale nie zaszkodzi się przywitać drugi raz. Miło mi, jestem FirstChoice ( lub Pierwszy jak wolisz). Słyszałem, że rysujesz. Pochwalisz się jakimiś rysunkami tutaj? Od kiedy jesteś w fandomie i jak do nas dotarłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Tak chętnie się pochwalę... to jeden z ostatnich szkiców. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Ten też narysowałam nie dawno.... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 FirstChoice pytała jak do was trafiłam. Już odpowiadam. To zasługa mojej przyjaciółki, która długo mnie nie musiała namawiać..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 6 minut temu Katniss. Everdeen napisał: FirstChoice pytała jak do was trafiłam. Już odpowiadam. To zasługa mojej przyjaciółki, która długo mnie nie musiała namawiać..... *pytał :-; już 6 osoba na tym forum co mnie myli z kobietą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Oj. Przepraszam naprawdę nie chciałam Cię urazić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Przecież nic się nie stało ^^ BTW. Świetne rysunki, na prawdę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witaj Kat, miło cię poznać. Muszę przyznać że sówka jest bardzo ładna. Widać, że przykładasz się do detali w swych dziełach. I uwierz mi, niema się czego wstydzić, te prace są na prawdę ładne. Możesz na próbę wystawić małą galeryjkę tutaj na forum. Przekonasz się, co do odzewu. Możesz też zaczerpnąć opinii miejscowych grafików, którzy tutaj coś malują. Na konwentach, gdybyś kiedyś dotarła organizowane są szkolenia i kursy z malowania, chodź fakt faktem bardziej w programach graficznych. Czasem niektórzy artyści rysują i malują na miejscu, na zamówienie możesz też z nimi pogadać Piszesz, że lubisz czytać, jakie są twoje ulubione dzieła? Czytałaś już jakieś ficki MLP? 8 minut temu Pierwszy napisał: *pytał :-; już 6 osoba na tym forum co mnie myli z kobietą... Ja często mam problem z osobami, które nie mają wybranej płci, albo błędnie wybraną.Co do ciebie to może OCka masz zbyt klaczowatego :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Dziękuję. Ty też rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witam bardzo serdecznie na forum, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić i pozostaniesz z nami jak najdłużej. Dobrze rysujesz, polecam założyć temat, w którym będziesz mogła umieszczać swoje dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 14 minuty temu Katniss. Everdeen napisał: Ty też rysujesz? Nie! Broń mnie panie borze. Takich koślawców świat nie widział :) Nie posiadam po prostu talentu twórczego. Moja twórczość malownicza raczej jest pokroju np tego mojego "dzieła" http://mlppolska.pl/topic/12945-wasza-twórczość-arty-opowiadania-etc/?do=findComment&comment=702529 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 fajnie rysujesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witam serdecznie, miło cię poznać, naprawde ładnie rysujesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witam. Widzę ktoś ma tu talent do rysowania,kto wie może za miesiąc konto na deviantart'cie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Witam serdecznie :D bardzo mi się podobają Twoje rysunki, gratuluje talentu :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3 godziny temu Chief napisał: Ja często mam problem z osobami, które nie mają wybranej płci, albo błędnie wybraną.Co do ciebie to może OCka masz zbyt klaczowatego :) Sam jesteś zbyt klaczowaty :_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Pierwszy napisał: Sam jesteś zbyt klaczowaty :_; U mnie to aż bije testosteronem i zadziornym spojrzeniem godnym Clinta Eastwooda. :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się