Chief Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 Część osób pewnie zauważyła że nie dostajemy części powiadomień o obserwowanym temacie, gdy pojawi się w nim nowy post. Zauważyłem pewną zależność, że ja nie widzę, gdy coś napiszę jakiś kolorowy, natomiast gdy się dopytałem to kolorowy nie widzi postów zwykłych userów. Możliwe, że problem istnieje z powodów grup, silnik wysyła powiadomienia jedynie w tedy gdy należysz do danej grupy, np moderatorów czy awatarów. ALe to można się z kimś umówić i przeprowadzić testy, by sprawdzić dokładnie. Info o PW działa prawidłowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 (edytowany) 2 godziny temu Chief napisał: Zauważyłem pewną zależność, że ja nie widzę, gdy coś napiszę jakiś kolorowy, natomiast gdy się dopytałem to kolorowy nie widzi postów zwykłych userów. Możliwe, że problem istnieje z powodów grup, silnik wysyła powiadomienia jedynie w tedy gdy należysz do danej grupy, np moderatorów czy awatarów. Kilka razy nie dostałem powiadomień o postach osób z mojej grupy, więc może coś innego jest przyczyną problemu. Edytowano Listopad 18, 2015 przez Phoenix13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 Ostatnio zauważyłem, że na telefonie, nie można zaznaczyć tematu, aby otrzymywać powiadomienia o nowych postach. Owszem jest opcja na dole każdego tematu ale po jej zaznaczeniu i odświeżeniu strony, nadal jest temat niezaznaczony i nie dostajemy powiadomienia o nowym poście. Brakuje także tego okienka na górze każdego tematu , bardzo by się one przydało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts