Simplistic Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Elo, jako, że na forum ostatnio dość cicho postanowiłem ,,coś" wymyślić ażeby nam użytkownicy nie zardzewiali. W tej zabawie będziemy pisać po 3 fakty o użytkowniku wyżej. Im kreatywniej, ciekawiej tym lepiej! Zaczynamy! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Pochodzisz z Kaszub ( Wiem spostrzegawczy jestem XD) 2. Dziwak (Jak ja ) 3. Interesujesz się MLP ( No nikt by na to nie wpadł XD ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Z obrazka wynika, że to Gandalf, który spierdzielił do przyszłości, aby odnaleźć legalnie, legendarnego kałacha, który był produkowany przez komunistyczne elfy (sorry, nie mogłem się powstrzymać ) 1. Sądzi, że prawilność jest elementem dzisiejszego świata - nie myli się. 2. Z tego co pamiętam to był niegdysiejszy Leszczy (czy coś podobnego). 3. (to nie fakt, ale przypuszczenie) Nienawidzi hejterów, chociaż sam ostro lubi jechać po kimś kto mu zajdzie za skórę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Mamy wspólnego znajomego: Patriot1939 2. Chciałbyś być nietokucem. Każdy chciałby być niewidzialny w nocy 3. ( Jesteś dziwakiem? Witam w klubie ) Masz więcej reputacji, aniżeli postów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Jesteś żołnierzem, który walczy mimo to ze jest po przegranej stronie 2. Jesteś bramkarzem 3. Nie lubisz swojego OC D: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) 1. Małomówny, chociaż dużo pisze 2. Lubi ciastka, albo tylko rozdawać je na prawo i lewo 3. Lubi Sunset Shimmer (Powodzenia z wymyślaniem czegoś z moim zerowym opisem) Edytowano Listopad 26, 2015 przez BlackHawk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artis25 Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Jesteś ogierem (chłopakiem) 2. Mieszkasz u mnie w szafie 3. Jesteś martwy (za kradzież pieniędzy z wózków) PS. Oddawaj moje 2 zł. z wózka co podrypałeś w markecie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) 1. Ma 23 reputacji, najwyraźniej nie lubi jak ktoś ma więcej. (Kłamstwo! 24! Bo Ci dodałem AHAHAHAHAHAH!) 2. Ma szafę, w której przetrzymuje zdobycze polowań. 3. Stracił 2 zeta, bo chciał kupić sklep (On Ci ich nie odda, bo jest martwy. A jak mawiał niejaki Franz: "A kto umarł, ten nie żyje." Edytowano Listopad 26, 2015 przez Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) 1. Pisze FF, chociaż uważa, że jest w tym do dupy 2. Nie jest specjalnie gadatliwy, jednak opisał nawet swoje oczy 3. Postacie z mlp są mu kompletnie obojętne Edytowano Listopad 26, 2015 przez BlackHawk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Ma więcej punktów reputacji i postów ode mnie :P 2. Ma Skajpaja. 3. Kradnie monety z wózków... wait what? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Ogląda Over the garden wall 2. Ogląda Breaking Bad 3. Umie czytać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Masz mnóstwo postów 2. Jesteś starszy ode mnie 3.Twoje miejsce zamieszkania jest u mnie?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 1. Sądzi, że biały księżyc jest nazwą idealną (mówi to gość, który nie umie pisać FF) 2. Lubi tę, która zrobiła sami wiecie co, dwa albo więcej razy. 3. Potrafi wysługiwać się kucykami, aby ścigać wrogów ... tylko sie teleportuje i możesz robić co chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Listopad 27, 2015 Autor Share Napisano Listopad 27, 2015 1. W nicku ma ,,świeży" choć na forum jest już dłuższy czas, 2. Spodobała mu się ta zabawa 3. Prawdopodobnie śpi w tej chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Zrobił temat o świadomych snach i nic tam nie pisze 2. Jego stosunek postów do repek to prawie 3/1 3. Eeeee... prawdopodobnie spróbuje obejrzeć Fullmetal alchemist: brotherhood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Ma więcej łapek niż połowa postów. 2. Trzeźwo myśli. 3. To skucowany robot! Na podobiznę siostry Rarity! Wait ... What the fuck?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Walczy po przegranej stronie. Czyli jest przegrywem 2. Jest żołnierzem w armii jakieś tam... 3. Najwyraźniej nigdy nie oglądał Friendship is Witchcraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Jest żywym, umrzykiem ... zombie przez Cię przemawia? 2. Ma słodką Rainbow na zdjęciu, którą trzyma pod poduszką, gdy śpi. 3. Jeszcze trochę mi do niego brakuje, ale to nadgonię ... kiedyś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukite Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Możliwe, że kiedyś zagra w CS'a (jeśli jeszcze nie gra). 2. Ma rozmazanego żołnierza na avatarku. 3. Nie ma sygnatury (jak ja ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Jest nowa na forum (PS Cześć xD) 2. Lubi Vinyl 3. Ma jedną repkę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 1. Jest avatarem Rarity. (gdyż lubi modę? Ma aż tyle wolnego czasu?) 2. Imponująca liczba reputacji przemawia do czytelnika, dokładnie jak z obrazka. 3. Jest dziewczyną, która lubi elegancję. (Rarity wręcz przemawia typu: Uwaga, ja tu jestem ) (PS. Grałem w CS, ale bez sensacji, rozmazany bo nikt nie pamięta żołnierzy, a tylko dowódców, a no nie mam sygnatury ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Ostatni swój post napisał dziewięć godzin temu. Nikt go od tego czasu nie widział ani nie słyszał... 2. Przyjemność sprawia mu niszczenie i obwinianie siebie za właściwie wszystko. 3. Ma więcej pomysłów niż ja na rozkręcenie tego tematu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukite Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Ma ładny, drzewkowy avatar. 2. Ma bardzo tajemniczy nick. 3. Swój post dodał minutę temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Jest tu prawdopodobnie nowy 2. Na 99% lubi muzykę 3. Tęsknisz za starym CN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Listopad 28, 2015 Autor Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Przykład człowieka oświecenia i renesansu. 2. Rysuje lepiej ode mnie 3. Miał temat o OOBE, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się