Gość Ziemowit Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Jest Świeży 2. Pisze fajne fanfiki 3. Jest osobą raczej życzliwą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 (A dziękuję, rzadko słyszę, że fajnie pisze ) 1. Zdecydowany miłośnik kotów. 2. Jest piłkarzem i jednoczesnym Szefem Elity Parówek, o której było niegdyś głośno. 3. Pamiętam gościa z gier RPG i zabaw, a wcześniej miał nik: Ziemovit Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Odkąd jestem na forum nie zmienił nicku ani avatara. 2. Wiele osób mówi, że pisze fajne fanfiki, to ja napiszę, że ma ciekawe zainteresowania. 3. Wszędzie go pełno. xd Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Spotkałem ją na jednej z gier RP i stwierdzam, że jest ciekawą osobą. 2. Tła nie zmieniła, odkąd pamiętam. 3. Ma fajnego lisa na avatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Ponoć pisze fanfiki 2. Nie ma sygnatury, bo ją wystrzelił 3. Ma dużo dużo repków, ludzie go lubią 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Jest Najmilszą osobą w internetach 2. Fajnie się z nią rozmawia 3. Jest lubiana przez wiele osób na forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Lubi kotki Jest znany na forum Uczęszcza się prawie we wszystkich postach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Jego ulubioną postacią jest Fluttershy 2. Ma bekowy avek 3. Lubi horrory z lat 70-80 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Odkąd pamiętam nie nadążam z tym, jak zmienia nicki i avatary. 2. Ma dużo postów, udziela się prawie wszędzie. I pisze dużo gier na forum. 3. Lubi wdawać się dyskusje. Bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Ma ładny krótki nick 2, Zawsze podobał mi się ten waleczny lis na avatarze , jest fajny. 3. Kolejny Steven Magnet, chociaż znam płeć tego użytkownika ,he Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Czarno biały avek retro heh Od zaje...postów respekt i szacuneczek Lubi anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Ma bardzo ładną ilość postów 2. Ma najbardziej psychodeliczny avatar na forum 3. Widać, że lubi psychiczne rzeczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 1. Jest znacznie dłużej na forum, aniżeli ja, więc ma mój szacunek. 2. Jest osobą z bardzo wielką ilością komentarzy pod różnymi tematami. 3. Osobiście nie znam, ale mogę powiedzieć, że byśmy się polubili. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się