khawker Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Może zróbcie temat do clopów z dostępem jedynie, gdy w danych profilu jest odpowiedni wiek i nie będziecie marudzić na marnujące się obrazki? @Kinkie Pie Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 5 godzin temu Perszing napisał: Siema No i siema również tobie, Głogowiak pozdrawia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 36 minuty temu khawker napisał: Może zróbcie temat do clopów z dostępem jedynie, gdy w danych profilu jest odpowiedni wiek i nie będziecie marudzić na marnujące się obrazki? @Kinkie Pie Witaj na forum! Nie można. Jeśli znowu powstanie wątek z obrazkami +18 to Siper będzie miał problemy z Googlem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 11 godzin temu Uszatka napisał: Nie można. Jeśli znowu powstanie wątek z obrazkami +18 to Siper będzie miał problemy z Googlem Można ustawić, aby dana podstrona nie była wynikiem wyszukiwania w google...chyba że czepiają się ogólnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 2 godziny temu khawker napisał: Można ustawić, aby dana podstrona nie była wynikiem wyszukiwania w google...chyba że czepiają się ogólnie... Z tego co mi wiadomo to postawili ultimatum. Nie ma być i o koniec. Ale mniejsza o to, bo spamujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Dokładnie - tak już było i był z tym problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 O, cześć Kinkie! Po co temat do clopów? Jest od tego derpibooru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 19 godzin temu FrozenTear7 napisał: Spóźniony na party ale witam na forum! Ja tez witam I także jestem spóźniony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinkie Pie Napisano Grudzień 4, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2015 Spidi, to nie jest temat do clopów tylko mojej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pexi2012 Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 (edytowany) Ja także nowa, i witam serdecznie! Edytowano Grudzień 6, 2015 przez Pexi2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się