Cavellus Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Witam Od jakiegoś już czasu usilnie poszukuję odcinków z trzeciej generacji aby osobiście przekonać się, dlaczego tak bardzo wszyscy ją hejtują. Czy ktoś dysponuje może linkiem do jakiegokolwiek odcinka z 3G? Najlepiej z polskim dubbingiem/napisami, ale nie pogardzę też angielskim dubbingiem. Z góry bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Dlaczego to tak wszyscy "hejtują"? Nie pomogę w kwestii znalezienia odcinków w/w generacji, ale obejrzenie poniższego filmiku powinno odpowiedzieć na Twoje pytanie (wymagana podstawowa znajomość angielskiego): 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Jakość dupy nie urywa, ale wystarczy żeby zobaczyć jak się ma fabuła i tym podobne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Widziałem gdzieś linka do paczki z odcinkami z G3, prawdopodobnie do pobrania, ale nie chcę łamać regulaminu, więc nie mogę Ci go dać :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 8 godzin temu Wonsz napisał: Widziałem gdzieś linka do paczki z odcinkami z G3, prawdopodobnie do pobrania, ale nie chcę łamać regulaminu, więc nie mogę Ci go dać :/ 8 godzin temu martalong napisał: Witam Od jakiegoś już czasu usilnie poszukuję odcinków z trzeciej generacji aby osobiście przekonać się, dlaczego tak bardzo wszyscy ją hejtują. Czy ktoś dysponuje może linkiem do jakiegokolwiek odcinka z 3G? Najlepiej z polskim dubbingiem/napisami, ale nie pogardzę też angielskim dubbingiem. Z góry bardzo dziękuję To chyba ta stronka https://yp1.yayponies.no/prevgen.php Sama strona CHYBA, nie łamie regulaminu. Gdyż nie hostuje nielegalnych materiałów Na swoich serwerach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 22 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: To chyba ta stronka https://yp1.yayponies.no/prevgen.php Sama strona CHYBA, nie łamie regulaminu. Gdyż nie hostuje nielegalnych materiałów Na swoich serwerach. Tak, to ta strona, mimo wszystko wolałem nie ryzykować punktów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavellus Napisano Grudzień 7, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2015 Dziękuję bardzo wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Niestety, nie ma odcinków g3. Są tylko filmy takie jak: Uciekająca tecza, Parada Ksieżniczki, Taniec w chmurach Znajdziesz je na youtube. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 (edytowany) G3 w wersji pl jest od niedawna na kanale Gusty'ego. http://www.dailymotion.com/user/gustypl/1 BTW ta Kimono nawet fajnie wygląda: nie jest oczobitna, przypomina Twilight (kolor i osobowość), ma bardziej ludzką fryzurę, ogólnie trochę jak G4. Edytowano Grudzień 30, 2015 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się