Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Witajcie kochani. W tym wątku możecie zadawać pytania mnie - Fleur de Lis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dzień dobry, co sądzi pani o Rarity i jej wyrobach ? A i może mnie pani uczesać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dzień dobry, co sądzi pani o Rarity i jej wyrobach ? A i może mnie pani uczesać ? Wyroby Rarity zachwycają mnie swoją oryginalnością i oczywiście,że cię uczesze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Czy uważasz, swojego Nieoficjalnego Avatara, że spełnia swoje odpowiednie funkcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Mała czarna czy długa, zwiewna, biała sukienka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Czy uważasz, swojego Nieoficjalnego Avatara, że spełnia swoje odpowiednie funkcje? Uważam,że mój Nieoficjalny Avatar spełnia swoje funkcje. Mała czarna czy długa, zwiewna, biała sukienka? Długa,zwiewna,biała sukienka - nie lubię czarnego. Czarny jest taki ponury i źle wyglądam w czarnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 1. Lubisz banany? 2. Sexy schmexy pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 1. Lubisz banany? 2. Sexy schmexy pony? 1.Nie wiem czemu,ale mój Nieoficjalny Avatar napełnił mnie miłością do bananów. 2. Schmexy,sexy? - co ja mam przez to rozumieć? Właśnie zdenerwowałeś Fleur! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Jeżeli właśnie wypiłem zawartość szklanej szklanki, to czy możliwe jest że mały wręcz niewidoczny kawałek szkła oderwał się od szklanki który zaczął pływać w płynnej cieczy, którą właśnie spożyłem, który może doprowadzić do mojej nagłej śmierci, poprzez mocne okaleczenie wszystkich moich narządów wewnętrznych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Jeżeli właśnie wypiłem zawartość szklanej szklanki, to czy możliwe jest że mały wręcz niewidoczny kawałek szkła oderwał się od szklanki który zaczął pływać w płynnej cieczy, którą właśnie spożyłem, który może doprowadzić do mojej nagłej śmierci, poprzez mocne okaleczenie wszystkich moich narządów wewnętrznych? Czy ty sobie z Fleur żartujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Czy ty sobie z Fleur żartujesz? Jestem bardzo poważny, czekam na odpowiedź. A skoro już pisze to zadam jeszcze jedno. Kim dla ciebie jest Fancypants? (czy jak go tam to zwało) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Co myślisz o Mane6 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Jestem bardzo poważny, czekam na odpowiedź. A skoro już pisze to zadam jeszcze jedno. Kim dla ciebie jest Fancypants? (czy jak go tam to zwało) 1. Fleur nie myśli logicznie.Cały mózg zajmuje jej moda. 2. Kocham tę grę! Sama nie wiem czemu,ale kocham! Co sadzisz o Mane6 ? Mane6 jest super. Lubię je. A jeśli miałabym wybierać kogoś z Mane6 to Rarity. Żadna z nie zna się na modzie tak jak ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 1.Zamawiałaś jakieś suknie u Rarity ? 2. Co myślisz o Rainbow Dash ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wiesz...gdy pisałem Fancypants to miałem na myśli jego: Więc zapytam jeszcze raz, kim on jest dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wiesz...gdy pisałem Fancypants to miałem na myśli jego: Więc zapytam jeszcze raz, kim on jest dla ciebie. Na pewno jest dla mnie więcej niż przyjacielem. *śmieje się* 1.Zamawiałaś jakieś suknie u Rarity ? 2. Co myślisz o Rainbow Dash ? 1. Suknie Rarity są rzadko spotykane w Canterlocie. Kiedy jest okazja kupuję,ale nie mam czasu ich zamawiać. 2. Ona jest odjazdowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Na pewno jest dla mnie więcej niż przyjacielem. *śmieje się* 1. Suknie Rarity są rzadko spotykane w Canterlocie. Kiedy jest okazja kupuję,ale nie mam czasu ich zamawiać. 2. Ona jest odjazdowa! A co myślisz o tym zdjęciu ? http://4.bp.blogspot.com/-ul-EVvg2pNc/Tvl38FYD9QI/AAAAAAAACJg/_f1Y9LtfUws/s1600/103492+-+absurd_res+artist-larsurus+fleur_de_lis+rarity.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Kawa czy herbata? jajko sadzone czy jajecznica? Lubisz racuchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Pamiętasz jak zdobyłas swój Cutie Mark? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Witam znowu, zauważyłem że jesteś dość wyrośnięta na jednorożcca. Piłaś dużo mleka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 A co myślisz o tym zdjęciu ? http://4.bp.blogspot.com/-ul-EVvg2pNc/Tvl38FYD9QI/AAAAAAAACJg/_f1Y9LtfUws/s1600/103492+-+absurd_res+artist-larsurus+fleur_de_lis+rarity.png Ktoś sobie z nas zrobił żart. I zauważyłam,że nie pasuje mi fryzura Rarity. Kawa czy herbata? jajko sadzone czy jajecznica? Lubisz racuchy? 1. Herbata 2. Jajecznica 3. Jak można nie lubić racuch? Pewnie,że je lubię ^^ Pamiętasz jak zdobyłas swój Cutie Mark? Niestety nie pamiętam. Jak sobie przypomnę to na pewno napisze. Witam znowu, zauważyłem że jesteś dość wyrośnięta na jednorożcca. Piłaś dużo mleka ? Piłam mleko,ale nie piłam go dużo. Po prostu tak jakoś wyszło,że akurat jestem dość ,,wyrośnięta" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskiPegaz Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Dasz huga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Dasz huga? Proszę bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Czy ty tez uwielbiasz herbatę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Czy ty tez uwielbiasz herbatę ? Oczywiście,że tak. Chociaż... kawa nie jest taka zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts