Silicius Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 (edytowany) Wpadłem na pomysł kiedy kolega powiedział mi jakie reklamy mu się pojawiają ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie chodzi o to, że wchodzimy na https://myaccount.google.com/ --> ustawienia reklam --> zarządzaj ustawieniami reklam. potem zaznaczamy nasze zainteresowania i wklejamy bez formatowania do spoilera. Powinno to wyglądać tak (wyciąg z mojego konta) : Spoiler Encyklopedie i słowniki Gry walki Muzyka dance i elektroniczna Muzyka i audio Muzyka rockowa Programy i przeglądarki internetowe Rap i Hip-Hop Sztuka i rozrywka Teledyski Telewizja i wideo Zwierzęta dzikie i domowe Literatura dziecięca Muzyka pop Rowery BMX Jak ktoś jest zbyt leniwy, to może po prostu napisać jakiego typu reklamy mu się pojawiają. Edytowano Grudzień 12, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 "Nie masz żadnych zainteresowań powiązanych ze swoim kontem Google. " :_: człowiek bez duszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) @FirstChoice najwyraźniej to ja ukradłam Twoją duszę To niemożliwe, aby to wszystko było moje Mam tego strasznie dużo ;-; Skąd tu się wzieło np. bielizna ;-;? to kłamia Spoiler Astronomia Bielizna Biografie i cytaty Broadway i teatry muzyczne Dom i ogród Filmy animowane Filmy o superbohaterach Filmy science fiction i fantasy Finanse Fitness Gady i płazy Galerie obrazów online Gotowanie i przepisy Gry strategiczne Gry walki Halloween i 31 października Higiena i przybory toaletowe Hotele i noclegi Humor Insekty i entomologia Joga i pilates Klasyka filmowa Komedie telewizyjne Komputery i elektronika Konkursy piękności Kostiumy Koszykówka Koty Kradzież i ochrona tożsamości Kreskówki Kulturystyka Kurorty górskie i narciarskie Lexus Makijaż i kosmetyki Miejsca turystyczne Militaria Moda i modeling Moda i styl Muzyka dance i elektroniczna Muzyka i audio Muzyka indie i rock alternatywny Muzyka metalowa Muzyka pop Muzyka punkowa Muzyka rockowa Muzyka wschodnioazjatycka Natura Nauka Nauka języków obcych Niemowlęta i małe dzieci Obuwie sportowe Odzież damska Parki rozrywki Pielęgnacja skóry i paznokci Pielęgnacja włosów Piękno i fitness Piłka nożna Podróże Podróże lotnicze Programy TV dla rodziny Projektanci mody i ich kolekcje Przekąski Przyprawy i sosy Psy Psychologia Radio Randki i kategorie osobiste Rap i Hip-Hop Rodzicielstwo Romans Rzemiosło Samochody i pojazdy Smartfony Sport Sporty ekstremalne Studia międzynarodowe Szkoły wyższe i uniwersytety Sztuka fotograficzna i cyfrowa Sztuka i rozrywka Sztuki wizualne i projektowanie Taniec Teledyski Teleturnieje i programy telewizyjne Telewizyjne programy rozrywkowe o tematyce science-fiction i fantasy Usługodawcy internetowi Wiadomości Wideo online Wypieki Wędrówki i kempingi Zasoby językowe Zdobienie ciała Śluby Żywność i napoje Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Cytuj Filmy akcji i przygodowe Reggaeton Smartfony Wideo online "Wideo online"Czyżby MLP?:D Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Mate$_92 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Skąd u mnie Damskie Sprawy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Zexel ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Nie, no rozwaliłeś mnie... A wideo online masz?xD Właśnie teraz Zexel ! napisał: Skąd u mnie Damskie Sprawy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) 11 minut temu Mate$_92 napisał: Nie, no rozwaliłeś mnie... A wideo online masz?xD No wiesz... są pewne strony, w których jest pełno ,,damskich spraw,, ( ͡° ͜ʖ ͡°) Brakuje tylko Clopów xd Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Zexel ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Ale to chyba męskie sprawy xD bo damskie sprawy kojarzą mi się ze szpilkami, pudelkiem itp... Nie obrażając ciebie oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 " Nie masz żadnych zainteresowań powiązanych ze swoim kontem Google. " Google postanowiło popsuć mi zabawę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) 1 minutę temu Gypsy napisał: " Nie masz żadnych zainteresowań powiązanych ze swoim kontem Google. " Google postanowiło popsuć mi zabawę ...albo jak First Choice nie masz duszy.... Nie no, żarcik oczywiście Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Mate$_92 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Jak nie macie żadnych zainteresowań to piszcie jakiego typu reklamy wam się pokazują np mi pokazują się reklamy kucyków i sektor IT Edytowano Grudzień 13, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 5 minut temu Mate$_92 napisał: Nie obrażając ciebie oczywiście Tylko ja za cholere nie wiem skąd mam Damskie sprawy? Co najwyżej to męskie sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aaa i znalazłem jeszcze to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 No to ostatnie chyba jest oczywiste... Sam czasem myślę, by stąd emigtować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Właśnie teraz Mate$_92 napisał: ...albo jak First Choice nie masz duszy.... Nie no, żarcik oczywiście Dusza jest przereklamowana A tak na przyszłość jeżeli piszesz, że coś jest żartem, to automatycznie przestaje być śmieszne. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Właśnie teraz Gypsy napisał: jeżeli piszesz, że coś jest żartem, to automatycznie przestaje być śmieszne. Jak to sobie głębiej rozkminiłem, to w sumie coś w tym jest...:D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Oprócz tego to randomowe, głównie w takim stylu jak powyższe, w ustawieniach pisze że nie mam zainteresowań (o życiu duszy czy innych zbędnych pierdołach też nic nie wspomnieli ) Edit:ewentualnie jakiś sprzęt dla graczy i koszulki z gier. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 godzinę temu Mate$_92 napisał: No to ostatnie chyba jest oczywiste... Sam czasem myślę, by stąd emigtować A ja po prostu chciałem pojechać na wakacje i pewnie dlatego mam tą imigracje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Mi z reklam to wyskakują: MLP,czerwona strefa(sklep z militariami z Rosji i dla Stalkerów),militaria.pl,gry online,decathlon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 To ja Poza tym, Google mnie postarzyło, chyba napiszę skargę na niedokładne algorytmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Miałam tego dość dużo, ale "zupy i potrawki" ?! Skąd to się wzięło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Encyklopedie i słowniki Fast Food Filmy Folk i muzyka tradycyjna Gry Gry RPG Gry akcji i gry platformowe Gry strategiczne Jazz Jeep Klasyka filmowa Komiksy i animacje Komputer i gry wideo Komputery i elektronika Koty Muzyka dance i elektroniczna Muzyka klasyczna Muzyka pop Muzyka rockowa Nauka Restauracje Smartfony Strzelanki Telewizyjne programy rozrywkowe o tematyce science-fiction i fantasy Wiadomości lokalne Wideo online Zakup samochodu Żywność i napoje Gry, żarcie, koty, muzyka... cała ja ;_; nie ma w sumie chyba rzeczy co nie pasuje do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 12.12.2015 at 07:32 1stChoice napisał: "Nie masz żadnych zainteresowań powiązanych ze swoim kontem Google. " :_: człowiek bez duszy. Też nie mam :( No ej... Uznali, że za dużo rzeczy mnie Interesuje, bo wyszukuję po trochu tego i tamtego i musieliby zaznaczyć wszystko czy jak? Korzystam z Google INTENSYWNIE, więc nie rozumiem czemu nie mam tam niczego :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Spoiler Komiksy i animacje Muzyka pop Telewizja i wideo Muzyka dance i elektroniczna Muzyka rockowa Muzyka klasyczna Rodzicielstwo Rodzicielstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Encyklopedie i słowniki Filmy akcji i przygodowe Igrzyska olimpijskie Klasyka filmowa Książki i literatura Muzyka pop (Ale ja słucham folk metalu/ballad/szant/blues-a ;-;) Odzież sportowa Reggaeton (Co to jest?) Rowery i akcesoria Smartfony ( i co jeszcze...) Wideo online Żywność i napoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Ja wg Google interesuję się.... niczym (chyba, że przeoczyłem jakiś krok). Totalnie niczym. Nihilizm kompletny, idealny i nieskażony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się