Unbridle Winchester Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Chwilowy przypływ weny wykorzystałam o tak: Lunkeł, farbki, płótno i kawałek mojego ryja. Because why not? Kawałek kartonika, farbki i gotowe. Tak to miała byc Fluttershy... .__. Tym razem to nie kucyk a fenek c: 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 (edytowany) Głupio by było krytykować coś, czego samemu nie dało by się rady zrobić. Naprawdę fajna ( tu powinien mnie trzasnąć jakiś polonista) robota. Edytowano Grudzień 19, 2015 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Fenki mają krótkie,drobne pyszczki. Uszy też się różnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 krytykują najczęściej ci którzy nie umieją zrobić nawet kreski pędzlem. śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 (edytowany) 11 godzin temu RAinbow Dash:) napisał: krytykują najczęściej ci którzy nie umieją zrobić nawet kreski pędzlem. śliczne Choćby nie umieli, to mają prawo do krytyki i ich krytyka też może być wartościowa. Sztuka ma być pięknem nie tylko dla wąskiej grupy artystów, ale dla wszystkich. Jeśli komuś kto nie umie malować coś się nie spodoba, to wskazane jest, żeby o tym napisał. Edytowano Grudzień 20, 2015 przez Phoenix13 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 2 minuty temu Phoenix13 napisał: Choćby nie umieli, to mają prawo do krytyki i ich krytyka też może być wartościowa. Sztuka ma być pięknem nie tylko dla wąskiej grupy artystów, ale dla wszystkich. Jeśli komuś kto nie umie malować coś mu się nie spodoba, to wskazane jest, żeby o tym napisał. mi chodziło o typowy hejt wytykanie czegoś a nie krytykę samą w sobie. jak to zabrzmiało inaczej to przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 (edytowany) Ładne prace, ładne wykonanie, ładny styl, fajne okulary. Czy mi się wydaje czy to koszulka z Jakiem? Zazdro. ;-; I prosiłbym o Twojego DeviantArta jeśli posiadasz :3 Edytowano Grudzień 20, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Jaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się