Ukeź Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Też to rozkminiłem właśnie xdd Ale Mirabell (dobrze mówię?), a nie Marinette xD Nie wiem jak to się pisze xD Ma chyba inny kolor włosów jako ona i biedra No właśnie nie. Jest taki sam. Fryzura ta sama, głos ten sam, gęba ta sama, ale nope, to ktoś inny. Ach ta logika. Niczym w sailorce z księżyca. Ale w sumie nadal spoko się ogląda, chociaż to takie ułomne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 28, 2016 Autor Share Napisano Marzec 28, 2016 Właśnie teraz Ukeź napisał: chociaż to takie ułomne. To bajka dla dzieci xddddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: To bajka dla dzieci xddddd To nie znaczy, że dzieci nie rozpoznają koleżanek i kolegów jak mają kawałek maski na twarzy, a poza tym wszystko normalnie XDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Marzec 28, 2016 Autor Share Napisano Marzec 28, 2016 6 minut temu Ukeź napisał: To nie znaczy, że dzieci nie rozpoznają koleżanek i kolegów jak mają kawałek maski na twarzy, a poza tym wszystko normalnie XDDDD No niby tak, ale też zwróciłem na to uwagę, jak oglądałem Miraculum... Nie jest złe, nie jest super dobre.. Takie 6/10 dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 10 godzin temu Ukeź napisał: No właśnie nie. Jest taki sam. Fryzura ta sama, głos ten sam, gęba ta sama, ale nope, to ktoś inny. Ach ta logika. Niczym w sailorce z księżyca. Ale w sumie nadal spoko się ogląda, chociaż to takie ułomne. Albo u Hanny Montany, zmieniła fryzurę i nowa osobowość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts