MisysMama Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Wszystko i nic tutaj można pisać o byle czym dotyczące Battlefield Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisysMama Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Siema wszystkim niestety stało się dysk mi padł w moim PC i przez najbliższy czas nie będzie mnie na battlefieldzie i ts'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest poret50 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Hey Everypony! Jestem poret50 ale możecie mi mówić Redzim. Jak pewnie widzieliście jestem nowym "Szefem" naszego Plutonu. Od razu mówię że będę wpadał rzadziej, a z tego powodu że jestem uczniem I klasy Technikum i roboty mam full z przedmiotów zwykłych jak i zawodowych. A więc z dumą reprezentujcie Equestrie i dajcie z siebie wszystko na placu boju! Za Celestie i Equestrie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Ten temat dotyczy tylko BF3 na PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa21c Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Aby nie zakładać nowego tematu: witam wszystkich graczy bf3:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrgorn Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Mam pytanie co do klanu na TS'ie już chyba nie ma tego kanału Battlefield 3 albo ja jestem ślepy Jakby ktoś mógł mi powiedzieć czy ten klan jeszcze na tsie funkcjonuje to prosze o odp :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Które uzbrojenie bardziej wam się podoba rosyjskie czy amerykańskie,ja osobiście wole ruskie nie wiem czemu heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 BF1 hit, czy kit? http://www.cdaction.pl/news-45099/battlefield-1-screeny-beta-wszystko-czego-sie-dowiedzielismy-galeria.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Widzę, że te forum ma dużo fanów Battlefield'a No to ja się wypowiem, cofnięcie się do czasów wojen światowych i to jeszcze do pierwszej, moim zdaniem (i wielu innych) było znakomitym posunięciem, a nie brnięcie w przyszłość jak #ripcod. Ale zobaczymy, nie osadzajmy gry po samym trailerze, doskonale pamiętam trailery BF4 i ludzi którzy mówili o tym że będzie można sterować/kierować lotniskowcami, fregatami i łodziami podwodnymi, duży też nacisk w trailerach położyli na evolution. A ostatecznie evolution wyszło spoko a łodzi nie było. Wracając do samego BF1 sam w sobie ma ogromny potencjał, widząc co się dzieje w samym trailerze to mamy: Maczugi? - Inni mówili że to granaty z kolcami Konie - Ciekawe czy naprawimy je zestawem naprawczym Saperki ,Szable - Zapewne będzie kilka rodzaj ( może husarska oczywiście szabla :v) Dwupłatowce/Bitwy powietrzne - Z tylnym strzelcem i bez Czołgi - Pewnie zobaczymy czołgi z serii Mark i Renault a może i inne kto wie Bronie - No dużo to nie pokazali ale mają w czym wybierać, ponoć w dlc maja być z poza epoki. Miotacz ognia ! - Będziemy palić niewiernych Gaz musztardowy/Maski - ciekawe jaki będzie ograniczenie jego użycia Zbroje/Mundury - Pewnie znajdą się w wyposażeniu też mundury wszystkich nacji ( mam taką nadzieje ) Pociągi pancerne/Niszczyciele/Fregaty Tak jak w bf4 ... Artyleria - Pewnie będzie pełniło funkcje dekoracyjną jak w bf3 nie licząc kampanii Sterowce - Ciekawe jakie będzie mieć zastosowanie? Może takie jak C-130 z bf3 kto wie Więc jak widzicie jest dużo rzeczy które mogą wprowadzić ale czy to zrobią? i jak dobrze to zrobią. Poszła plota że kampania nie będzie jedna, tylko kilka w każdej z innej strony konfliktu. Prawdopodobnie zostanie dodany tryb turniejowy coś w stylu cs'a, może zobaczymy bf'a w spodku i pogoda będzie zawsze inna (levolution pogodowe). A zniszczenia będą OGROMNE ! I dla fanów cs'a będą StatTrak'i Osobiście wiąże duże nadzieję z tym tytułem gdyż cs mnie denerwuje za bardzo Ocena wstępna 10/10 P.S. Sorki jeżeli czegoś nie rozumiecie ale nie jestem polonistą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Z ciekawszych wieści jakie słyszałem, ma pojawić się w tej części kawaleria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Będzie HICIOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądać tryb turniejowy zapowiadany przez EA ( ponoć coś w stylu cs'owego ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Mam nadzieję, że nie będzie kolejnego Battleloga, czy jak on tam się zwie i będzie można normalnie przez grę wchodzić na serwery... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Czy ja wiem, dla mnie Battelog nie był aż taki zły ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Info z najnowszego CD-Action, w tej części nie będzie logowania przez przeglądarkę Gra ma być bardzo podobna do moim zdaniem najlepszej części BF, czyli Bad Company, ma mieć jeszcze więcej zniszczalnych budynków, przez które teraz będzie można przejechać czołgiem. Ponad to teraz będą się tworzyły leje po bombach, do których będzie się można schować. Kolejna nowość, to możliwość zestrzelenia samolotu, każdą klasą żołnierza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Znalazłem kilka filmików z BF1... Normalnie EPICKA ta gra Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Ja już zamówiłem tę grę, a tutaj kolejny filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cluvry Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Jest tu może ktoś, kto też nie może się doczekać otwartej bety, która startuje za 5 dni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Ja, nawet już zamówiłem tę grę, ale coś kurier nie dotarł jeszcze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Boś niesprytny i kupujesz pudełkowo zamiast cyfrowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Poza tym, dlaczego miałby już dostarczyć jak premiera w październiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Po pierwsze, ja tylko pudełkowe wersje kupuje. Po drugie, kupiłem wersję przedpremierową z bonusami. Po trzecie wiesz, że się tu nie pisze 2 postów pod rząd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Panie, na tym forum to dzikie pola są, to umiera i nie ma szeryfa więc panuje tu bezprawie Pudełkowe wersje to kaszana; droższe to, zawadza miejsce a instalka z płyty to i tak wuj bo zaraz trzeba pobrać kilka Gb patchów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts