MisysMama Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Wszystko i nic tutaj można pisać o byle czym dotyczące Battlefield Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Siema wszystkim niestety stało się dysk mi padł w moim PC i przez najbliższy czas nie będzie mnie na battlefieldzie i ts'ie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Hey Everypony! Jestem poret50 ale możecie mi mówić Redzim. Jak pewnie widzieliście jestem nowym "Szefem" naszego Plutonu. Od razu mówię że będę wpadał rzadziej, a z tego powodu że jestem uczniem I klasy Technikum i roboty mam full z przedmiotów zwykłych jak i zawodowych. A więc z dumą reprezentujcie Equestrie i dajcie z siebie wszystko na placu boju! Za Celestie i Equestrie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ten temat dotyczy tylko BF3 na PC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Aby nie zakładać nowego tematu: witam wszystkich graczy bf3:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandrgorn Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Mam pytanie co do klanu na TS'ie już chyba nie ma tego kanału Battlefield 3 albo ja jestem ślepy Jakby ktoś mógł mi powiedzieć czy ten klan jeszcze na tsie funkcjonuje to prosze o odp :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Które uzbrojenie bardziej wam się podoba rosyjskie czy amerykańskie,ja osobiście wole ruskie nie wiem czemu heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 BF1 hit, czy kit? http://www.cdaction.pl/news-45099/battlefield-1-screeny-beta-wszystko-czego-sie-dowiedzielismy-galeria.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Widzę, że te forum ma dużo fanów Battlefield'a No to ja się wypowiem, cofnięcie się do czasów wojen światowych i to jeszcze do pierwszej, moim zdaniem (i wielu innych) było znakomitym posunięciem, a nie brnięcie w przyszłość jak #ripcod. Ale zobaczymy, nie osadzajmy gry po samym trailerze, doskonale pamiętam trailery BF4 i ludzi którzy mówili o tym że będzie można sterować/kierować lotniskowcami, fregatami i łodziami podwodnymi, duży też nacisk w trailerach położyli na evolution. A ostatecznie evolution wyszło spoko a łodzi nie było. Wracając do samego BF1 sam w sobie ma ogromny potencjał, widząc co się dzieje w samym trailerze to mamy: Maczugi? - Inni mówili że to granaty z kolcami Konie - Ciekawe czy naprawimy je zestawem naprawczym Saperki ,Szable - Zapewne będzie kilka rodzaj ( może husarska oczywiście szabla :v) Dwupłatowce/Bitwy powietrzne - Z tylnym strzelcem i bez Czołgi - Pewnie zobaczymy czołgi z serii Mark i Renault a może i inne kto wie Bronie - No dużo to nie pokazali ale mają w czym wybierać, ponoć w dlc maja być z poza epoki. Miotacz ognia ! - Będziemy palić niewiernych Gaz musztardowy/Maski - ciekawe jaki będzie ograniczenie jego użycia Zbroje/Mundury - Pewnie znajdą się w wyposażeniu też mundury wszystkich nacji ( mam taką nadzieje ) Pociągi pancerne/Niszczyciele/Fregaty Tak jak w bf4 ... Artyleria - Pewnie będzie pełniło funkcje dekoracyjną jak w bf3 nie licząc kampanii Sterowce - Ciekawe jakie będzie mieć zastosowanie? Może takie jak C-130 z bf3 kto wie Więc jak widzicie jest dużo rzeczy które mogą wprowadzić ale czy to zrobią? i jak dobrze to zrobią. Poszła plota że kampania nie będzie jedna, tylko kilka w każdej z innej strony konfliktu. Prawdopodobnie zostanie dodany tryb turniejowy coś w stylu cs'a, może zobaczymy bf'a w spodku i pogoda będzie zawsze inna (levolution pogodowe). A zniszczenia będą OGROMNE ! I dla fanów cs'a będą StatTrak'i Osobiście wiąże duże nadzieję z tym tytułem gdyż cs mnie denerwuje za bardzo Ocena wstępna 10/10 P.S. Sorki jeżeli czegoś nie rozumiecie ale nie jestem polonistą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Z ciekawszych wieści jakie słyszałem, ma pojawić się w tej części kawaleria! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Będzie HICIOR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądać tryb turniejowy zapowiadany przez EA ( ponoć coś w stylu cs'owego ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Mam nadzieję, że nie będzie kolejnego Battleloga, czy jak on tam się zwie i będzie można normalnie przez grę wchodzić na serwery... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Czy ja wiem, dla mnie Battelog nie był aż taki zły ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 Info z najnowszego CD-Action, w tej części nie będzie logowania przez przeglądarkę Gra ma być bardzo podobna do moim zdaniem najlepszej części BF, czyli Bad Company, ma mieć jeszcze więcej zniszczalnych budynków, przez które teraz będzie można przejechać czołgiem. Ponad to teraz będą się tworzyły leje po bombach, do których będzie się można schować. Kolejna nowość, to możliwość zestrzelenia samolotu, każdą klasą żołnierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Znalazłem kilka filmików z BF1... Normalnie EPICKA ta gra Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Ja już zamówiłem tę grę, a tutaj kolejny filmik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Jest tu może ktoś, kto też nie może się doczekać otwartej bety, która startuje za 5 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Ja, nawet już zamówiłem tę grę, ale coś kurier nie dotarł jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Boś niesprytny i kupujesz pudełkowo zamiast cyfrowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Poza tym, dlaczego miałby już dostarczyć jak premiera w październiku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Po pierwsze, ja tylko pudełkowe wersje kupuje. Po drugie, kupiłem wersję przedpremierową z bonusami. Po trzecie wiesz, że się tu nie pisze 2 postów pod rząd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Panie, na tym forum to dzikie pola są, to umiera i nie ma szeryfa więc panuje tu bezprawie Pudełkowe wersje to kaszana; droższe to, zawadza miejsce a instalka z płyty to i tak wuj bo zaraz trzeba pobrać kilka Gb patchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się