Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Jestem ciekawa, kiedy bedzie 6 sezon. Podobno miał byc jeszcze w 2015 r, a dziś sylwester . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Raczej niekoniecznie już w 2015 roku Chyba, że ma być jakaś teraz premiera, nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Już by była masa spojlerów, jakby miał wkrótce być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Będzie na pewno w 2016. Ale dokładnej daty nie znamy, może wiosna jak teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Jeżeli powiedzą: "hajs się zgadza" to pooglądamy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Im dłuższa przerwa pomiędzy sezonami tym lepiej. Niektórzy twierdzą, że na początku roku, ale przynajmniej dla mnie to troszeczkę zbyt szybko i wtedy na pewno będzie taka sama przerwa jak w S5 (13/13). Mam nadzieję że pomogłem. Pozdro w nowym roku Ps. Wiem, że spóźniłem się o rok z odpowiedzią, ale ten czas tak szybko mija ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) Prawdę mówiąc pewne jest, że sezon 6 będzie w styczniu czy później, co się przełoży na jakość. Jednak znając Hasbro, sezon 6 zaczną, kiedy "hajs będzie się zgadzać", a także będą mieć plany na przyszły scenariusz. Moim zdaniem sezon 6 będzie w główniej mierze się skupiał wokół nowego pokolenia źrebaków w towarzystwie Mane6 jak i zapewne Starlight Glimmer jak to ukazuje prawdopodobnie nowe intro ukazane w końcówce S05E18. Edytowano Styczeń 1, 2016 przez Lucas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elotwiglight Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 Sezon szósty 27 stycznia 2016 zostało zapowiedziane, że pierwszy odcinek sezonu szóstego zostanie wyemitowany wiosną 2016 roku. Z tej okazji pokazano krótki wycinek z jednego z odcinków. Dowiadujemy się z niego jak będzie wyglądało dziecko Shining Armora i księżniczki Cadance. Ponadto, temat tego sezonu to "Explore Equestria" czyli "Odkrywanie Equestrii". 12 lutego 2016 zostało potwierdzone, że w USA sezon szósty będzie miał premierę w maju 2016 roku. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 (edytowany) Hurrra! Wytaczam działa imprezowe Pinkie i robię taką minę , co ma wszystkich pogrążyć w wypadku opóżnienia premiery sezonu. Czemu akurat musiałam ta zrobić? Z czystej złośliwości. Tak, przyznaję się. To ja, a nie jakiś hejter, Discord, czy coś w tym stylu. Po prostu się przygotowuję na apokalipsę. Edytowano Luty 20, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 On 20.02.2016 at 5:14 PM, Sparkle said: Hurrra! Wytaczam działa imprezowe Pinkie i robię taką minę , co ma wszystkich pogrążyć w wypadku opóżnienia premiery sezonu. Czemu akurat musiałam ta zrobić? Z czystej złośliwości. Tak, przyznaję się. To ja, a nie jakiś hejter, Discord, czy coś w tym stylu. Po prostu się przygotowuję na apokalipsę. Paradoks czekania na kucyki: chcesz żeby wyszły wcześniej, a jednak chcesz żeby wyszły później by odcinki były jeszcze lepiej dopracowane. A idź mi z tymi działami ... do siedziby Hasbro. Może to ich zmotywuje jak będziesz ich nimi straszyć (tylko przypadkiem nie zrób im krzywdy) On 20.02.2016 at 5:14 PM, Sparkle said: apokalipsę. Czooo? Będzie apokalipsa w serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 10 minut temu MasterOfRainbows napisał: Paradoks czekania na kucyki: chcesz żeby wyszły wcześniej, a jednak chcesz żeby wyszły później by odcinki były jeszcze lepiej dopracowane. A idź mi z tymi działami ... do siedziby Hasbro. Może to ich zmotywuje jak będziesz ich nimi straszyć (tylko przypadkiem nie zrób im krzywdy) Czooo? Będzie apokalipsa w serialu? Będzie, dla niektórych, jak się premiera opóżni. A tak serio to na rychły koniec MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Chyba w kwietniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 22.02.2016 at 14:14 Sparkle napisał: A tak serio to na rychły koniec MLP. Skoro będzie koniec Equestrii, to przynajmniej Fallout wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Cytuj A tak serio to na rychły koniec MLP. Ciii, nie spoileruj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Dokładnie gdzieś w Maju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Z tego co przed chwilą wrzucili wynika, że premiera sezonu jest 26 Marca Gdzieś czytałem, że premiera ma być w maju dopiero, więc nie wiem czy to na 100%. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 godzinę temu demotywatorking napisał: Gdzieś czytałem, że premiera ma być w maju dopiero, więc nie wiem czy to na 100%. Może w poście powyżej Twojego? Skoro pokazane, że oficjalną datą jest 26 Marca, to jest oczywiste, że to prawdziwe. Czy Ty w ogóle przeglądałeś Equestria Daily? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: Może w poście powyżej Twojego? Skoro pokazane, że oficjalną datą jest 26 Marca, to jest oczywiste, że to prawdziwe. Czy Ty w ogóle przeglądałeś Equestria Daily? To z premierą to gdzieś indziej czytałem, ale teraz widzę, że i tu jest Nie, nie przeglądałem Equestria Daily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 20 dni czekania na kuce ... wtedy dowiemy się czy jest warto dalej oglądać kuce i czy było warto czekać ... ale ok. Pożyjemy zobaczymy. 26 marzec to prawie kwiecień także stwierdzam, że twórcy mieli wystarczająco czasu by zrobić ten sezon dobrze. W paru postach pisałem, że chciałem zniszczenia ponyville ... ale zniszczenie Crystal Empire jest dla mnie w pełni satysfakcjonujące Najlepsze jest to, że 2 lutego tego roku pisałem tak: Quote Ps. Dla niekumatych: mam nadzieję, że Mane6 będzie musiało okiełznać magię Sercowej albo cała Equestria zostanie zniszczona. CHOĆ RAZ MOGLIBY MNIE POSŁUCHAĆ Czyżbym trafił w sedno?! Czy tylko tak mi się zdaje? Ps. SETNY POST YAY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 3 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Najlepsze jest to, że 2 lutego tego roku pisałem tak: Czyżbym trafił w sedno?! Czy tylko tak mi się zdaje? Ps. SETNY POST YAY!!! I tak mam wielkie nadzieję co do sezonu 6, że będzie lepszy niż poprzedni. 5 nie był zły, ale brak mi wyjaśnień, które obecnie oczekuje w następnym. Widzę jedynie tyle, że 6 będzie skupiała się wokoło młodego pokolenia źrebaków. Kto wie, może CMC trochę podrosną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 51 minutes ago, Lucas said: Czy to jest obelga? Czy po prostu nie czaisz tego mema? Czy ja po prostu nie rozumiem ironii w tej ironii? Dlaczego źle zacytowałeś mego posta? Dlaczego mi nie odpowiedziałeś na pytanie? O co ci chodzi? Tyle pytań a tak mało odpowiedzi. A nie czekaj: ja mam jedną: 54 minutes ago, Lucas said: Kto wie, może CMC trochę podrosną? Prawdopodobieństwo tego zjawiska wynosi aż 0%. Ale marzyć można ... (kurde - znowu niszczę komuś marzenia, sorry). Ps. 50 minut spóźnienia z odpowiedzią ... może jednak złoty IE mi się należy ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Obelga z okazji setnego posta. Jaram to, jak Ty swoją pustą lodówkę. Pól na pół zrozumiesz, resztę nigdy nie zobaczysz. Bo forum źle zacytowało Twój cytat. Trafiłeś w sedno. Pobiłeś rekord świata. O wszystko, a zarazem o nic. Tak samo Ci się należy, jak mi mózg wieje nudą i pustami... No i Red Lipton w nagrodę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponkacz Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 sezon 6? Dzisiaj w USA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts