jamajka000 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Vinyl jest awsum! Ogólnie fajnie rysujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Dobrze sądzisz. Nistety... rysuję tylko pod wpływem weny, więc jak tylko "przyjdzie" z pomysłem na rysunek związany z anime to takowy się pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 Powrót!! Niestety tylko z jednym rysunkiem, ale zawsze to lepiej niż żeby tu wszystko umarło. Niestety Estherenn. to nie jest rysunek z anime, ale jak tylko jakiś zrobię to będzie z specjalnie dla ciebie. DOSYĆ GADANIA, CZAS NA SAM RYSUNEK!! TA DA! Tak wiem słabe, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Czemu ja ta nie umiem? Ukradnę ci talent gdy będziesz spał :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Powiem że nawet się troszku boję bo jak mieszkasz niedaleko Inowrocławia to masz całkiem niedaleko do Olsztyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Estherenn. w końcu się doczekałaś. ANIME (właściwie manga). I co wy wszyscy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Uczciwość karze mi się przyznać. Używałem poradnika, a tu jest link: . Ale wiadomo, początki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Wiesz... mógłbym spróbować, ale nie obiecuję że będzie ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Czemu nie? Zawsze jakieś poszerzenie horyzontów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Skończyłem! Może nie jest Epicko ale jest lepiej niż myślałem. Tylko błagam nie obraź się na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Meh. Humanizacje? Wolę same kuce, mógłbym kiedyś spróbować ale myślę że mam zapas rysowania "ludziów" na kilka miesięcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenMoon Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 rysujesz zarąbiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 A teraz zgadka, kto to jest? Ten co zgadnie pierwszy wygrywa... nie wiem co. Wygrywa satysfakcję z tego że wygrał, ewentualnie pre- -viewierstwo następnego art'a (tak wiem nagroda warta tyle co nic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Prawie dobrze, jednej literki ci zabrakło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 No, no. Pięknie. A patrz na moją zrobioną sygne Czyli takie tam gówno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Pamiętacie jak ktoś mi proponował abym narysował humanizację kuca... tak więc stało się: Pinkie Pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Trochę mi przypomina takiego pajacyka na sznurki xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ludziska! Mam do was prośbę. Powiedzcie co teraz mam narysować? Nie mam jakoś pomysłu, a lubię rysować. Czekam na jakieś propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fluttershy<3........pls:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Pinkamenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Proponuję Spitfire - Ja również planuję ją niedługo narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 super rysunki. Narysuj Lunę. proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Hey everypony, rysownik Naruciak powraca! Wraz z nowym rysunkiem (mam nadzieję że nie łamie on regulaminu). Nevermind, ENJOY! EDIT: P.S wybaczcie za pobrudzoną kartkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 awwww How sweet... Nieźle ci to wyszło ale pozostaje jedno pytanie... Kim jest ta szczęśliwa para? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 awwww How sweet... Nieźle ci to wyszło ale pozostaje jedno pytanie... Kim jest ta szczęśliwa para? Jeśli chodzi o rysunek, to fajnie wyglądałby w kolorze, natomiast czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts